BURLACUL E TOT BURLAC! INTERVIU CU SERGIU BARBONI!

sergiu barboni burlacul

Te întrebi cum să supravieţuieşti unei veri fierbinţi în orașul de pe Bega? Pentru a satisface curiozitatea admiratoarelor despre viața sentimentală a lui Sergiu Barboni, echipa noastră de redacție a luat legatura cu burlacul. Ce a ieșit, puteți vedea mai jos într-un interviu în exclusivitate pentru Evenimente Bănățene.

Ce alte proiecte urmează după Burlacul ?

Am niște planuri, niște proiecte bineînteles,  dar pâna nu se materializează nimic, sau nu se pune nimic în practică prefer nu vorbesc despre ele, e o superstiție de a mea.

 În ce fel ți-a influențat viața și cariera această emisiune?

Viața mea a luat o întorsătură frumoasă după participarea la această emisune,cred că era de așteptat ca în jobul meu de manechin să mi se deschidă multe uși, au apărut noi oportunități.

 Te oprește lumea pe stradă pentru autografe?

Da,  sincer mă opresc oamenii pe stradă să mă intrebe de emisiune, îmi cer autografe, poze, sincer nu prea sunt obișnuit cu astfel de lucruri dar e plăcut.

Oamenii au ajuns să iți cunoască personalitatea de la tv. Spune-ne ceva despre personajul din spatele “Burlacului” de la televizor, spune-ne câteva cuvinte despre „Sergiu”.

Cateva  cuvinte despre Sergiu… păi sunt un tip abslout normal, sensibil, dar nu ca și în emisiune.  Iubesc viața,îmi place să ies cu prietenii, să fac sport, să merg la film.. și să muncesc bineînteles, pentru că fără bani e mai greu în zilele noastre.

Care este relația ta cu Catalin Botezatu ?

Relatia mea cu Cătălin este una foarte bună, în primul rând el îmi este un prieten care m-a ajutat și m-a sprijinit foarte mult, practic datorită lui am am facut acest reality show, el a fost omul care m-a susținut și ajutat din umbră, tot respectul pentru el, este un om deosebit!

În momentul de față ai prietenă ? Ești îndrăgostit? Sunt sigur ca admiratoarele tale sunt foarte curioase!

În momentul de față nu am iubită, dar îmi este dor să petrec clipe frumoase alături de cineva drag.

Dacă ți s-ar propune, ai accepta un rol într-o telenovelă?

Nu m-am gândit niciodată cum ar fi să joc într-o telenovelă,  dar ar fi o provocare nouă și dacă mi s-ar propune aș accepta cu cea mai mare plăcere.

Bogdan P.

yim BURLACUL E TOT BURLAC! INTERVIU CU SERGIU BARBONI!gmail BURLACUL E TOT BURLAC! INTERVIU CU SERGIU BARBONI!bookmark BURLACUL E TOT BURLAC! INTERVIU CU SERGIU BARBONI!delicious BURLACUL E TOT BURLAC! INTERVIU CU SERGIU BARBONI!digg BURLACUL E TOT BURLAC! INTERVIU CU SERGIU BARBONI!myspace BURLACUL E TOT BURLAC! INTERVIU CU SERGIU BARBONI!share save 120 16 BURLACUL E TOT BURLAC! INTERVIU CU SERGIU BARBONI!

One Response to BURLACUL E TOT BURLAC! INTERVIU CU SERGIU BARBONI!

  1. [...] Te întrebi cum să supravieţuieşti unei veri fierbinţi în orașul de pe Bega? Pentru a satisface curiozitatea admiratoarelor despre viața sentimentală a lui Sergiu Barboni, echipa noastră de redacție a luat legatura cu burlacul. Ce a ieșit, puteți vedea mai jos într-un interviu în exclusivitate pentru Evenimente Bănățene. [...]

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National