Distractie maxima cu Alex Velea in Clubul Pantheon din Timisoara! GALERIE FOTO!

coperta

Alex Velea a fost capul de afis al primei seri de weekend din Pantheon Club Timisoara. Astfel, toata suflarea timisoreana, s-a adunat intr-unul din cele mai “de fite” cluburi, ale orasului de pe Bega. Printr-o combinatie aparte de ritm, miscare si sunet artistul si dansatori sai au facut furori printre sutele de fani.

Reportoriul solistului a inclus piese mai vechi, dar si cele mai recente compozitii, piesa “Minim doi” strangand ropote de aplauze si urale. Pe scena din club Alex Velea impreuna cu cei trei animatori au avut o coregrafie deosebita. Dialogul intretinut de artist cu publicul a facut deliciul fanilor care au venit la concert. dansand alaturi de el pe scena clubului pana la interventia firmei de paza.

Dupa spectacol, Alex a dat autografe si s-a pozat cu multimea de fete care s-a napustit asupra lui imediat dupa ce acesta a coborat de pe scena. Petrecerea din Pantheon a durat pana inspre dimineata.

GALERIE FOTO:

Foto: Alex Dobrin

yim Distractie maxima cu Alex Velea in Clubul Pantheon din Timisoara! GALERIE FOTO!gmail Distractie maxima cu Alex Velea in Clubul Pantheon din Timisoara! GALERIE FOTO!bookmark Distractie maxima cu Alex Velea in Clubul Pantheon din Timisoara! GALERIE FOTO!delicious Distractie maxima cu Alex Velea in Clubul Pantheon din Timisoara! GALERIE FOTO!digg Distractie maxima cu Alex Velea in Clubul Pantheon din Timisoara! GALERIE FOTO!myspace Distractie maxima cu Alex Velea in Clubul Pantheon din Timisoara! GALERIE FOTO!share save 120 16 Distractie maxima cu Alex Velea in Clubul Pantheon din Timisoara! GALERIE FOTO!

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National