Festival deosebit de moda la gala tinerilor masteranzi de la Facultatea de Arte si Design! GALERIE FOTO!

coperta

Studenţii de la Facultatea de Arte şi Design din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara şi-au prezentat ieri creaţiile vestimentare pe podium, într-o serie de prezentări realizate de tinerii absolventi. În timp ce publicul a admirat ţinutele create de studenţii de la Facultatea de Art şi Design în cadrul unui fashion show pregătit ca la carte, profesorii au examinat şi notat cu mare atenție creaţiile.

Printre absolvente, s-a remarcat Alisa Melkonian, artistă ce a folosit modele profesioniste din Timișoara, pregătite si promovate de agenția PTK IMAGE, ca Andreea Zaharia, Alexandra Iatan sau tânăra debutantă în lumea celor mari, Adina Codoban.

Timișorenii prezenți la eveniment, au demonstrat incă odată ca gustă din plin “fenomenul” modă și artiștii ce au creat aceste colecții promit ca vom auzi de ei pe scena marilor nume din România.

GALERIE FOTO:

Foto: Nicu Muntean

yim Festival deosebit de moda la gala tinerilor masteranzi de la Facultatea de Arte si Design! GALERIE FOTO!gmail Festival deosebit de moda la gala tinerilor masteranzi de la Facultatea de Arte si Design! GALERIE FOTO!bookmark Festival deosebit de moda la gala tinerilor masteranzi de la Facultatea de Arte si Design! GALERIE FOTO!delicious Festival deosebit de moda la gala tinerilor masteranzi de la Facultatea de Arte si Design! GALERIE FOTO!digg Festival deosebit de moda la gala tinerilor masteranzi de la Facultatea de Arte si Design! GALERIE FOTO!myspace Festival deosebit de moda la gala tinerilor masteranzi de la Facultatea de Arte si Design! GALERIE FOTO!share save 120 16 Festival deosebit de moda la gala tinerilor masteranzi de la Facultatea de Arte si Design! GALERIE FOTO!

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National