Victorie pentru BC Timişoara

 Victorie pentru BC TimişoaraBaschetbaliştii timişoreni au învins categoric astăzi pe CSS Craiova cu scorul de 83-64. Meciul de sâmbătă a marcat şi revenirea lui Kabengele în echipa alb-violetă.

Deşi în acest meci s-au întâlnit echipele de pe locul 12 şi 13 pe teren jocul a fost unul destul de spectaculos, cu multe slam dunk-uri şi triţe. Craiovenii au început tare în primul sfert şi i-au condus la început pe elevii lui Dragan Petricevic iniţial, dar bănăţenii au revenit în joc şi după primele zece minute tabela artă 23-15 în favoarea gazdelor.

Al doilea sfert a fost sfertul egalărilor. Craiovenii au marcat 25 de puncte, faţă de bănăţeni care au înscris doar 17, iar la pauza mare echipele erau la egalitate, cu câte 40 de puncte. “Leii din Banat” au făcut diferenţa în cel de-al treilea sfert, când s-au impus categoric, cu 28 de puncte marcate craiovenilor care au reuşit abia 12 puncte. În ultimul sfert, situaţia a fost de 15-12 pentru timişoreni.

Dintre principalii marcatori ai echipei timişorene amintim pe Ivan Miskovic, Darko Habus şi Dragoş Andrei, cu câte 15, 13 şi 12 puncte marcate. Din echipa craioveană s-au remarcat Kenneth Simms, cu 25 de puncte, şi Casey James Wohlleb, cu 18 puncte. După acest meci, BC Timişoara depăşeşte pe CSS Craiova în clasament, cu 18 puncte adunate până în prezent.

Antrenorul Dragan Petricevic a spus la finalul jocului că a avut ceva emoţii înaintea partidei. “Dacă vă spun că mi-a fost teamă de acest meci, nu o să mă credeţi. Noi după meciul bun făcut cu Cluj eram într-o formă bună şi am stat o etapă, iar jucătorii şi-au ieşit un pic din ritm. S-a văzut şi în primele două sferturi că Craiova e o echipă foarte incomodă. Oamenii care au intrat în sală s-au gândit că este un meci de antrenament, însă nu se poate juca meci de antrenament campionatul acesta. Noi încă suntem datori la victorii, mai avem lucruri de reparat. Cred că Kabengele va reveni în februarie, el nu a mai jucat un meci oficial din mai, dar astăzi a fost foarte bun în apărare”, a declarat tehnicianul timişorenilor.

Anda Deliu

yim Victorie pentru BC Timişoaragmail Victorie pentru BC Timişoarabookmark Victorie pentru BC Timişoaradelicious Victorie pentru BC Timişoaradigg Victorie pentru BC Timişoaramyspace Victorie pentru BC Timişoarashare save 120 16 Victorie pentru BC Timişoara

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National