“Nici să mor nu mă lăsaţi!”. Declaraţia şocantă a unui celebru designer

adrian-haiduc1

Aceasta este declaraţia şocantă a celebrului designer Adrian Haiduc ca răspuns a zvonurilor vehiculate prin presa de scandal referitor la divrotul designerului de soţia sa Isabela şi la o aşa zisa tentativa de sinucidere.

Contactat telefonic de către reporterii site-ului ExclusiveVIP, designerul a declarat următoarele:

Nici să mor nu mă lăsaţi! Am citit cu stupoare ce s-a vehiculat în presă şi nu-mi vine să cred! Într-adevăr în familia mea s-a creat o stiuatie, oarecum, de o uşoară confuzie. Dar de la simpla discuţie a unui eventual divorţ şi până la a mă sinucide este o cale foarte lungă. Nici nu se pune în discuţie cea de-a doua variantă. Nu mi-am propus niciodată să fac aşa ceva în schimb situaţia creată în familie m-a mobilizat şi mai mult la studiu şi creaţie artistică, astfel am reuşit să pun pe picioare o colecţie de bijuterii, “Trinity”. Cât se poate de repede voi reveni în ţară pentru a sta de vorbă cu soţia mea şi de a clarifica unele probleme. Rog presa să mă lase să-mi rezolv problemele fără a încerca să denatureze adevărul. Mulţumesc.

Aceasta a fost declaraţia celebrului designer Adrian Haiduc, referitoare la zvonurile care au apărut în ultima vreme în presă de scandal.

Sursa: www.starmagazin.ro

yim “Nici să mor nu mă lăsaţi!”. Declaraţia şocantă a unui celebru designergmail “Nici să mor nu mă lăsaţi!”. Declaraţia şocantă a unui celebru designerbookmark “Nici să mor nu mă lăsaţi!”. Declaraţia şocantă a unui celebru designerdelicious “Nici să mor nu mă lăsaţi!”. Declaraţia şocantă a unui celebru designerdigg “Nici să mor nu mă lăsaţi!”. Declaraţia şocantă a unui celebru designermyspace “Nici să mor nu mă lăsaţi!”. Declaraţia şocantă a unui celebru designershare save 120 16 “Nici să mor nu mă lăsaţi!”. Declaraţia şocantă a unui celebru designer

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National