Doar egal la Bistriţa. Contra a fost demis de Iancu

 Doar egal la Bistriţa. Contra a fost demis de IancuPoli nu a reuşit să câştige de ziua ei. Deşi timişorenii au înscris primii, “vampirii” lui Tata Jean au reuşit să egaleze şi meciul s-a terminat 3-3. După fluierul final, nemulţumirile au răbufnit în declaraţii, iar totul a culminat cu demiterea lui Cosmin Contra.

Poli începe turul tot neînvinsă, însă acest meci a fost egalul care a umplut paharul la Timişoara. Primul gol a fost înscris de Bruno Moraes, dar arbitrul Istvan Kovacs a anulat golul pe motiv de off-said. În minutul 18, Tameş a executat un corner, Cisovski a reluat cu capul şi Luchin a reuşit să bage mingea în poartă. Acelaşi Luchin a reuşit să obţină un corner după o acţiune a lui Moraes şi a ratat şansa de a marca încă un gol. Următoarele ocazii au aparţinut Bistriţei, prin jucătorul Ciprian Petre, însă la pauză scorul era 1-0 în favoarea sărbătoriţilor.

Diferenţa de scor a crescut pentru Poli în minutul 49, când Ianis Zicu a mai dat un gol în tricoul alb-violet. Câteva minute mai târziu, Velcovicia şutat mingea în careu, iar Ovidiu Burcă a respins-o în propria poartă. Zicu a mai avut o ocazie notabilă în minutul 64, iar Poli a revenit la două goluri diferenţă în după ce Mircea Axente a marcat printr-un gol la vinclu. Din păcate, nou intratul Keita a înscris, iar tabela arăta 3-2 pentru alb-violeţi. Bruno Moraes a avut din nou ocazia de a înscrie în minutul 78, dar mingea a ratat pe puţin poarta. Din păcate, Keita a marcat în minutul 90 după un lob ce a trecut peste Pantilimon. Aşadar, Poli se întoarce de la Bistriţa doar cu un punct.

Acest egal a stârnit o adevărată furtună la Poli. Marian Iancu i-a reproşat lui Contra că face echipa pe baza prieteniilor. “Guriţă” a fost foarte deranjat de reproşurile patronului. “Nu-i nicio problemă, de luni poate să vină dânsul să antreneze. Dacă este adevărat ce a zis, atunci de luni să antreneze dânsul echipa. I-am zis că dacă mai atacă jucătorii, o să ne despărţim“, a spus contra la Sport.ro. Boss-ul timişorenilor nu s-a lăsat mai prejos şi nu a tolerat declaraţia rebelă a tehnicianului echipei. “Contra nu mai este de astăzi antrenorul Timişoarei. Cât voi fi eu aici nu va mai antrena pe Poli. Am să-l abordez pe Dusan Uhrin”, a declarat Iancu la GSP TV. Dusan Uhrin a venit în acest tur la câteva meciuri ale lui Poli şi a rămas în relaţii bune.

Anda Deliu

yim Doar egal la Bistriţa. Contra a fost demis de Iancugmail Doar egal la Bistriţa. Contra a fost demis de Iancubookmark Doar egal la Bistriţa. Contra a fost demis de Iancudelicious Doar egal la Bistriţa. Contra a fost demis de Iancudigg Doar egal la Bistriţa. Contra a fost demis de Iancumyspace Doar egal la Bistriţa. Contra a fost demis de Iancushare save 120 16 Doar egal la Bistriţa. Contra a fost demis de Iancu

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National