Am o fata ca o zana, regal folcloric la prima poveste in satul Covaci. Galerie foto

120820121176

Duminică la pensiunea de langa clubul de fotbal Fortuna Covaci s-a organizat prima ediție a Festivalului Muzicii Populare ”Am o fată ca o zână”. Evenimentul a inclus folclor din aproape toate zonele țării.  Ore multe de muzică bună, populară s-au transformat intr-o comoara folclorica în preajma Sfintei Maria.

Au interpretat Florica Faur (Bihor), Constanţa Simu Drăguţ (Mehedinți), Alexandra Istrate, Dana Răneanţu, Alina Ştefănescu, Doloreas Dongea, Ştefan Murgu, Adina Popa, Cosmin Petrovan, Rodica Grepineac, Mădălina Roşu, Cristian Popescu, Irina Bănăţeanca, Ghiţă Berinde, Ionuţ Andrieş, plus instrumentişti şi dansatori de la Ansamblul Timişul.  Spectacolul a fost prezentat de catre Dolores Dongea.

Pe langa cantarile de zile mari a fost lansat discul audio Joc si Voie Buna! volumul 3 si ultimul numar al revistei Univers Muzical.  Festivalul a fost cofinanțat de Consiliul Județean Timiș, prin Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș, și este inclus în ”Agenda cultural-sportivă și de tineret” 2012.

Valentin Handro

 

GALERIE FOTO:

 

yim Am o fata ca o zana, regal folcloric la prima poveste in satul Covaci. Galerie fotogmail Am o fata ca o zana, regal folcloric la prima poveste in satul Covaci. Galerie fotobookmark Am o fata ca o zana, regal folcloric la prima poveste in satul Covaci. Galerie fotodelicious Am o fata ca o zana, regal folcloric la prima poveste in satul Covaci. Galerie fotodigg Am o fata ca o zana, regal folcloric la prima poveste in satul Covaci. Galerie fotomyspace Am o fata ca o zana, regal folcloric la prima poveste in satul Covaci. Galerie fotoshare save 120 16 Am o fata ca o zana, regal folcloric la prima poveste in satul Covaci. Galerie foto

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National