NEBUNIE CU MĂRIE

porkyssfmaria2012 (7)
Mai “relaxate” pe timp de vara, petrecerile organizate de catre DaSaint Events aduc mai mereu puhoi de lume, oriunde ar avea loc acestea. Porky’s a fost arhiplin la MARY PARTY, eveniment ce si-a avut startul undeva la miezul noptii, exact cand s-a intrat in celebra sarbatoare a adormirii Maicii Domnului. Odata ce Smiley C a anuntat la microfon traditionalele “la multi ani sarbatoritilor” si “buna seara” nebunia a inceput.
D.Jay DaS@!nt cu o sapca marinareasca a condus corabia distractiei pana aproape de ora 6 a diminetii. Nu au lipsit valurile de shoturi oferite din partea casei tuturor sarbatoritilor, domnisoarele n-au lasat mesele si scaunele fara a dansa pe ele, iar muzica si tipetele de fericire si ropotele de aplauze pentru prestatia dj-ului si a mc-ului au mentinut petrecerea vie. La Porky’s s-a sarbatorit “maxim”, fie ca muzica a fost retro, fie ca a fost dubstep, iar singura locatie deschisa de luni pana duminica promite alte petreceri nebune sub sloganul “ca la noi la nimeni”.
Miercurea aceasta se pun la bataie alti bani ca premiu la concursul de tricouri ude, joi VDJ Flow o “comite” cu mult hip-hop, r’n'b si muzica actuala comerciala, iar vineri D.Jay DaS@!nt e din nou “nebun” la Crazy Pig Party. In plus, se ofera aproape seara de seara bilete gratis la mare, cu cazare si mancare. Merita, nu?

 

 

GALERIE FOTO:

yim NEBUNIE CU MĂRIEgmail NEBUNIE CU MĂRIEbookmark NEBUNIE CU MĂRIEdelicious NEBUNIE CU MĂRIEdigg NEBUNIE CU MĂRIEmyspace NEBUNIE CU MĂRIEshare save 120 16 NEBUNIE CU MĂRIE

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National