Miss Heaven a fost încoronată aseara de Bianca Drăgușanu. GALERIE FOTO!

copertaheaven

Regal de frumusețe și culoare aseară în Clubul Heaven, unul din cele mai luxoase localuri ale orașului de pe Bega. 16 concurente au participat în finala concursului organizat de Heaven Studio, și anume Miss Heaven 2011 – 2012. După o prezentare de lenjerie intimă, marca Charme, au urmat ținute de seară asigurate de Aura Dumitru. Câștigătoarea a fost desemnată în jurul orei 03:00, fiind încoronată de celebrul model Bianca Drăgușanu.

GALERIE FOTO:

Foto: Cosmin Baltoi

yim Miss Heaven a fost încoronată aseara de Bianca Drăgușanu. GALERIE FOTO!gmail Miss Heaven a fost încoronată aseara de Bianca Drăgușanu. GALERIE FOTO!bookmark Miss Heaven a fost încoronată aseara de Bianca Drăgușanu. GALERIE FOTO!delicious Miss Heaven a fost încoronată aseara de Bianca Drăgușanu. GALERIE FOTO!digg Miss Heaven a fost încoronată aseara de Bianca Drăgușanu. GALERIE FOTO!myspace Miss Heaven a fost încoronată aseara de Bianca Drăgușanu. GALERIE FOTO!share save 120 16 Miss Heaven a fost încoronată aseara de Bianca Drăgușanu. GALERIE FOTO!

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National