Colterm a semnat cu E.On Gaz, dar mai primeşte gaz şi de la OMV Petrom

 Colterm a semnat cu E.On Gaz, dar mai primeşte gaz şi de la OMV PetromColterm a semnat un contract pentru luna decembrie cu E.On Gaz, care furnizează gaz pentru CET Sud şi centralele din cartiere, în timp ce alimentarea Cet Centru este asigurată încă de OMV. Reprezentanţii Colterm nu ştiu încă dacă vor semna un contract cu e.On pentru anul 2011.

Deşi primarul Gheorghe Ciuhandu a fost hotărât să rezilieze contractul cu OMV Petrom, deoarece furnizorul austriac a sistat gazul şi a lăsat în frig mii de timişoreni, lucrurile sunt departe de a fi decise sau rezolvate.

Directorul Colterm, Aurel Matei, a spus că societate pe care o va conduce va plăti 20 de milioane de RON , plăţi pe luna decembrie care să reprezinte o garanţie că OMV nu va mai sista furnizarea gazului. O parte din bani vor proveni de la Primărie şi de la Guvern. Momentan, E.ON garantează gazul necesar în proporţie de 60%. Totuşi, deoarece totul s-a întâmplat la sfârşit de ani, contractul cu E.On a fost semnat doar pe o lună. Reprezentanţii Colterm nu ştiu însă dacă vor continua să cumpere gaz de la noul furnizor, pentru că încă nu au analizat dacă preţul este avantajos. Aurel Matei a dat garanţii că problema costului va fi analizată în vedere semnării contractului pe anul 2011. De asemenea, nu este încă sigur dacă se va renunţa la vechiul contract cu OMV. În aceste condiţii, Aurel Matei nu poate da nicio garanţie timişorenilor că apa caldă sau căldura nu vor mai fi oprite în această iarnă.

Anda Deliu

Sursa foto: www.ziuadevest.ro

yim Colterm a semnat cu E.On Gaz, dar mai primeşte gaz şi de la OMV Petromgmail Colterm a semnat cu E.On Gaz, dar mai primeşte gaz şi de la OMV Petrombookmark Colterm a semnat cu E.On Gaz, dar mai primeşte gaz şi de la OMV Petromdelicious Colterm a semnat cu E.On Gaz, dar mai primeşte gaz şi de la OMV Petromdigg Colterm a semnat cu E.On Gaz, dar mai primeşte gaz şi de la OMV Petrommyspace Colterm a semnat cu E.On Gaz, dar mai primeşte gaz şi de la OMV Petromshare save 120 16 Colterm a semnat cu E.On Gaz, dar mai primeşte gaz şi de la OMV Petrom

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National