Pe ultima linie in finala din festivalul de la Mamaia

Festivalul_Mamaia_2012

Interpretii si piesele selectate de juriu  sa participe in finala concursului de la Mamaia s-au  prezentat in fata publicului pentru evaluarea finala. La sectia interpretare au fost selectate noua concurente. Fiecare  a interpretat o melodie diferita.

Doina Ianculescu  a interpretat melodia mi-e dor de tine a compozitorului Adrian Romcescu.

Melodia Lânga mine lansata de Nicola, a fost adusa in scena de Alexandra Banciu.

Christiana Dicianu a adus in randul publicului valuri de tristete interpretand piesa De-ar fi sa vi a regretatei Mihaela Romceanu.

Aceleasi sentimente le-a starnit si Mihaela Chisnencu, care ne-a amintit de Mdalina Manole, cantand piesa Suflet gol.

O adolescenta apreciata prin talentul ei si care a inregistrat un  progres evident fata de prima seara, Alexandra Sipos, a ales sa interpreteze piesa lui D Dimitriu Noi amandoi.

Pentru Rodica Tudor piesa Noapte calda a Paulei Seling a fost o provocare, depasita cu succes.

Adnana Olaru a canta piesa formatiei Holograf, Ochii tai iar Mihaela Chisnencu hitul Angelei Similea, Sa mori din dragoste ranita

La sectiunea creatii au fost selectate 8 piese.

Compozitia Nicoletei Neagu interpretata de ea insasi.

Creatia lui Nicolae Caragea Mi-e dor de tine  a fost incredintata lui Marcus Sucila

Dan Dimitriu a ales sa fie reprezentat de o interpreta de 14 ani Irina Ionescu. Ea a interpretat melodia Te astept, saruta-ma.

Mihai Onila si-a interpretat creatia Stiu ca te iubesc.

Robert Angelescu a  fost reprezentat de Silvia Dumitescu cu Sa zbor

A fost selectata si compozitia lui Cristian Faur Toata iubirea ta, careia i-a dat glas Carmen Radulescu.

Cantecul de dragoste in maniera fadoului a lui Vali Rotari cantat de  Aurelian Temisan se numara printre favoritul publicului.

Nu stim care va fi decizia juriului creatia lui Horia Moculeacu Tacerile de fier, dar este un lucru cert ca a devenit deliciul publicului dar mai ales al jurnalistilor.

Florin Mirescu

yim Pe ultima linie in finala din festivalul de la Mamaiagmail Pe ultima linie in finala din festivalul de la Mamaiabookmark Pe ultima linie in finala din festivalul de la Mamaiadelicious Pe ultima linie in finala din festivalul de la Mamaiadigg Pe ultima linie in finala din festivalul de la Mamaiamyspace Pe ultima linie in finala din festivalul de la Mamaiashare save 120 16 Pe ultima linie in finala din festivalul de la Mamaia

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National