Laureatii festivalului de muzica usoara romaneasca din Mamaia

Festivalul_Mamaia_2012

Duminica seara juriul a decernat premiile castigatorilor festivalului de muzica usoara de la Mamaia. La sectiunea interpretare premiul I in valoare de 1500 de euro a fost adjudecat de Alexandra Cristina Sipos din Bucuresti . Ea a mai primit si premiul presei si  promisiunea ca va fi sprijinita in cariera.

Mihaela Chisnencu din Bucuresti a fost clasata pe locul al II-lea. Ea a primit 1000 de euro.

Reprezentanta Ardealului , Adnana Olariu din Hunedoara a obtinut locul  al III-lea si 500 de euro.

La sectiunea creatie pe locul I s-a clasat piesa lui Horea Moculescu Tacerile de fier, interpretata  de el insusi.

Cea de-a doua a fost piesa lui Dan Petre Dumitriu Te astept, saruta-ma. Ea a fost cantata de tanara interpreta, de doar 14 ani Irina Ionescu.

Aurelian Temisan si piesa compozitorului Valentin Rotari, Cantec de dragoste s-a clasat doar  pe locul al III-lea.

In memoria lui Teo Peter s-a de cernat un trofeu special destinat celei mai bune trupe rock participante la festival. Ea a fost obtinuta de baietii de la Addiction, laureatii de anul trecut.

Au  fost decernate si premii speciale.

Premiul Fundatiei Fantazio a  fost obtinut de trupa Edict. Nicoleta Neagu si creatia sa a fost premiata de Neptun TV. Horia Moculescu a obtinut premiul 10 pentru Constantin.

Irinei Ionescu de doar 14 ani i s-a decernat premiul Radio Romania pentru talentul sau. In ea se pun sperantele in ceea ce priveste un premiu pentru Romania la Eurovision.

Trofeul Mamaia in valoare de 500o de lei a fost decernat Rodicai Tudor. Ea l-a adjudecat prin votul majoritatii consilierilor judeteni.

Florin Mirescu

 

yim Laureatii festivalului de muzica usoara romaneasca din Mamaiagmail Laureatii festivalului de muzica usoara romaneasca din Mamaiabookmark Laureatii festivalului de muzica usoara romaneasca din Mamaiadelicious Laureatii festivalului de muzica usoara romaneasca din Mamaiadigg Laureatii festivalului de muzica usoara romaneasca din Mamaiamyspace Laureatii festivalului de muzica usoara romaneasca din Mamaiashare save 120 16 Laureatii festivalului de muzica usoara romaneasca din Mamaia

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National