Berea merge mai departe pe ritmurile lui Siviu Pasca & Friends. Galerie foto

DSCF9004 (Medium)

trans Berea merge mai departe pe ritmurile lui Siviu Pasca & Friends. Galerie fotoDupa ce sâmbătă 25 august, Mihai Mărgineanu a dat drumul la voie bună in seria celor 8 zile si 8 nopti din serbarile berii, pe scena festivalului ieri a onorat cu prezenta la petrecere Silviu Pasca (The Guy) si prietenii.

Acum 300 de ani s-a dat cep primului butoi de bere  chiar aici la Timişoara. Iar de atunci berea merge mai departe an de an, cu poveşti frumoase spuse de oameni dragi şi cu momente de veselie, alaturi de muzicanti pe cinste.


In ciuda vremii schimbatoare timisoreni s-au adunat cu mic si mare pe platoul din fata stadionului Dan Paltinisanu, au savurat din halbele de bere si mititei si s-au bucurat de recitalul lui Siviu Pasca si trupa sa, desi o parte din public doreau sa asculte un reportoriu de muzica populara.

trans Berea merge mai departe pe ritmurile lui Siviu Pasca & Friends. Galerie foto

Valentin Handro

GALERIE FOTO:

 

yim Berea merge mai departe pe ritmurile lui Siviu Pasca & Friends. Galerie fotogmail Berea merge mai departe pe ritmurile lui Siviu Pasca & Friends. Galerie fotobookmark Berea merge mai departe pe ritmurile lui Siviu Pasca & Friends. Galerie fotodelicious Berea merge mai departe pe ritmurile lui Siviu Pasca & Friends. Galerie fotodigg Berea merge mai departe pe ritmurile lui Siviu Pasca & Friends. Galerie fotomyspace Berea merge mai departe pe ritmurile lui Siviu Pasca & Friends. Galerie fotoshare save 120 16 Berea merge mai departe pe ritmurile lui Siviu Pasca & Friends. Galerie foto

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National