Invitatie la dans in stilul Phaser la festivalul berii. Galerie foto

DSCF9207 (Medium)

trans Invitatie la dans in stilul Phaser la festivalul berii. Galerie fotoDupa  recitalurile din weekend oferite de Mihai Mărgineanu si Silviu Pasca & Friends,  seria celor 8 zile si 8 nopti din serbarile berii a continuat in prima zi lucratoare a saptamanii. Timisorenii prezenti au fost invitati la dans pe acordurile muzicale ale formatiei Phaser. Bucuria si voia bună adusa de melodiile interpretate pe scena festivalului au fost ingredientele unei petreceri alaturi de prieteni.

trans Invitatie la dans in stilul Phaser la festivalul berii. Galerie fotoAcum 300 de ani s-a dat cep primului butoi de bere chiar aici la Timişoara. Iar de atunci berea merge mai departe an de an, cu poveşti frumoase spuse de oameni dragi şi cu momente de veselie, alaturi de muzicanti pe cinste.

In ciuda faptului ca a fost prima zi lucratoare timisorenii s-au adunat cu mic cu mare pe platoul din fata stadionului Dan Paltinisanu, au savurat din halbele de bere si mititei si s-au bucurat de concertul trupei Phaser,  audienta aprecind reportoriul oferit de muzicieni.

trans Invitatie la dans in stilul Phaser la festivalul berii. Galerie foto

Valentin Handro

GALERIE FOTO:

yim Invitatie la dans in stilul Phaser la festivalul berii. Galerie fotogmail Invitatie la dans in stilul Phaser la festivalul berii. Galerie fotobookmark Invitatie la dans in stilul Phaser la festivalul berii. Galerie fotodelicious Invitatie la dans in stilul Phaser la festivalul berii. Galerie fotodigg Invitatie la dans in stilul Phaser la festivalul berii. Galerie fotomyspace Invitatie la dans in stilul Phaser la festivalul berii. Galerie fotoshare save 120 16 Invitatie la dans in stilul Phaser la festivalul berii. Galerie foto

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National