Liga dansului in stilul Phaser la festivalul berii. Galerie foto

DSCF0214 (Medium)

Dupa  recitalul de marti oferit de  Silviu Pasca & Friends,  seria celor 8 zile si 8 nopti din serbarile berii a continuat miercuri si joi la concurenta cu jocurile formatiilor romanesti participante in Liga Campionilor si Europa League. In cele doua zile ale competitiilor de club ale fotbalului european timisorenii prezenti au fost invitati la dans pe acordurile muzicale ale formatiei Phaser. Bucuria si voia bună adusa de melodiile interpretate pe scena festivalului au fost ingredientele unei petreceri alaturi de prieteni.

trans Liga dansului in stilul Phaser la festivalul berii. Galerie foto

trans Liga dansului in stilul Phaser la festivalul berii. Galerie fotoAcum 300 de ani s-a dat cep primului butoi de bere chiar aici la Timişoara. Iar de atunci berea merge mai departe an de an, cu poveşti frumoase spuse de oameni dragi şi cu momente de veselie, alaturi de muzicanti pe cinste.

In ciuda faptului ca au fost doua zile importante pentru pasionati de sportul cu balonul rotund timisorenii s-au adunat cu mic cu mare pe platoul din fata stadionului Dan Paltinisanu, au savurat din halbele de bere si mititei si s-au bucurat de concertul trupei Phaser,  audienta aprecind reportoriul oferit de muzicieni. Astfel cei care au rezistat ieri microbului fotbal au întâmpinat weekendul cu melodiile frumoase ale celor de la Phaser.

trans Liga dansului in stilul Phaser la festivalul berii. Galerie foto

Valentin Handro

GALERIE FOTO:

yim Liga dansului in stilul Phaser la festivalul berii. Galerie fotogmail Liga dansului in stilul Phaser la festivalul berii. Galerie fotobookmark Liga dansului in stilul Phaser la festivalul berii. Galerie fotodelicious Liga dansului in stilul Phaser la festivalul berii. Galerie fotodigg Liga dansului in stilul Phaser la festivalul berii. Galerie fotomyspace Liga dansului in stilul Phaser la festivalul berii. Galerie fotoshare save 120 16 Liga dansului in stilul Phaser la festivalul berii. Galerie foto

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National