Fundaţia “Inimă Bună” strânge fonduri înainte de sărbători

 Fundaţia Inimă Bună strânge fonduri înainte de sărbătoriLa fel ca în fiecare an, cei de la fundaţie se ocupă cu strângerea de fonduri pentru familii cu risc de abandon al copiilor şi pentru tinerii seropozitivi. Timişorenii care vor să aducă o rază de speranţă celor nevoiaşi înainte de Crăciun pot dona bani în punctele unde stau voluntarii fundaţiei.

Voluntarii se vor afla începând de marţi în mai multe centre comerciale din oraş, dar şi in puncte centrale din Timişoara. Ei pot fi găsiţi între orele 11-17 în Iulius Mall, Bega Center, Galeria 1, Euro, în pieţele Operei, Libertăţii şi Unirii, dar şi pe principalele artere de circulaţie. De asemenea, mai există cutii pentru donaţii în bisericile din oraş.

Fundaţia strânge bani, iar din fondurile totale se vor cumpăra alimente şi haine pentru cei nevoiaşi. Proiectul “Inimă bună” se desfăşoară de mai bine de 20 de ani în oraş. Anul acesta, cei peste o sută de voluntari sunt studenţi la secţia de Asistenţă Socială din Universitatea de Vest, elevi la Liceul “Ion Mincu” şi şi la Grupul ªcolar Alimentar.

Anda Deliu

Foto: www.napocanews.ro

yim Fundaţia Inimă Bună strânge fonduri înainte de sărbătorigmail Fundaţia Inimă Bună strânge fonduri înainte de sărbătoribookmark Fundaţia Inimă Bună strânge fonduri înainte de sărbătoridelicious Fundaţia Inimă Bună strânge fonduri înainte de sărbătoridigg Fundaţia Inimă Bună strânge fonduri înainte de sărbătorimyspace Fundaţia Inimă Bună strânge fonduri înainte de sărbătorishare save 120 16 Fundaţia Inimă Bună strânge fonduri înainte de sărbători

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National