Încă trei puncte de frontieră cu Serbia

 Încă trei puncte de frontieră cu SerbiaCei din Consiliul Judeţean Timiş au discutat cu autorităţile din provincia vecină Voivodina despre trei noi puncte de trecere a frontierei. Alte subiecte abordate se referă la colaborare culturală şi turistică între Timiş şi vecinii noştri din Serbia.

Cele trei puncte de frontieră ar urma să fie între localităţile Foeni-Jasa Tomici, Lunka-Nakovo şi Valkani-Mokrin. Subiectul a fost discutat cu ocazia vizitei în Timiş a Guvernatorului provinciei autonome Voivodina, Bojan Pajtic. Acesta a discutat cu Preşedintele Consiliului Judeţean, Constantin Ostaficiuc şi despre realizarea Parcului Auto Triplex Confinium, în colaborare şi cu vecinii din Ungaria, care ar intra în proiectul mai larg al planului euroregiunii DKMT.

Cei doi reprezentanţi ai autorităţii locale au discutat şi despre proiecte turistice şi de colaborare între arhitecţi. Concret, elevii din cele două regiuni ar putea face excursii în ţara vecină. De asemenea, s-a discutat despre o armonizare între planurile arhitecturale din Voivodina şi cele din Timiş, pentru ca în zona de graniţă să nu există discrepanţe. La întâlnire au mai fost prezenţi şi Prefectul judeţului, Mircea Băcală şi Consulul Serbiei la Timişoara, Dragomir Radenkovici.

Anda Deliu

Foto: www.evz.ro

yim Încă trei puncte de frontieră cu Serbiagmail Încă trei puncte de frontieră cu Serbiabookmark Încă trei puncte de frontieră cu Serbiadelicious Încă trei puncte de frontieră cu Serbiadigg Încă trei puncte de frontieră cu Serbiamyspace Încă trei puncte de frontieră cu Serbiashare save 120 16 Încă trei puncte de frontieră cu Serbia

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National