Fashion Friday la a doua ediție în Club No Name! GALERIE FOTO!

coperta fashion

Pentru ultima zi de vara, Fashion Fridays si club No Name aduc in fata publicului timisorean opt colectii vestimentare care apartin atat designerilor locali, cat si celor invitati din Craiova si Cluj Napoca. Astfel, pe podium vor urca colectii semnate de Dana Simionescu, Laura Violeta Serban, Kiaari Andreea, Nifty by Josephine, Corina Hadarag, Simona Noroc, Elena Puiu, Gillian Gheorghiu, Sebyana Preda.

Invitat special la aceasta editie, CRISTIAN IACOB va da savoare evenimentului printr-un concert live, pe malul piscinei.

Our host for the night, the one and only, DJ JO.

Incaltamintea va fi asigura de Essenza, unul din cele mai cunoscute branduri de incaltaminte pentru femei din Romania.

Make up – Rimmel London. Hair styling – Marius Schiell

Fashion Fridays te invita sa petreci ultima zi de vara cu stil!

Colectia Elenei Puiu, Black Geometry, urmăreşte două perspective: forma ce îmbraca şi sculptează corpul pentru a reda în ansamblu un volum controlat, o siluetă suplă, conturată, dar geometrică, şi textura ce redă un ritm geometric şi dinamic pentru a organiza un centru de interes compozitonal pe formă. Texturile folosite au fost realizate prin tehnica de broderie manuală numită “smocking”.

Laura Violeta Serban, dezvaluie prin colectia Through the Surface mitul Atlantidei, într-un spectacol exotic de formă şi culoare. Imaginea colectiei reuşeşte să facă o fuziune plăcută între estetica futuristă şi eleganţa materialelor

Kiaari – un nou brand aparut pe piata modei, reuseste sa creioneze o noua latura a feminitatii. Colectia “Kiaari’s Summer Dream” te poarta intr-o atmosfera plina de energie si culoare, buna dispozitie si senzualitate. Creatiile se adreseaza tuturor femeilor cu personalitate, care isi doresc o tinuta cu adevarat speciala.

City Fever este o colectie pret a porte, pentru sezonul toamna iarna, nascuta din colaborarea a doi designeri – Corina Hadarag si Simona Noroc. Colectia se bazeaza pe alaturari si contraste de tesaturi rafinate si propune o serie de tinute pretabile lumii cosmopolite.

İ-ELE – colectia Danei Simionescu, are ca sursă de inspirație mitul folcloric român al ielelor, și propune o nouă abordare asupra spiritelor supranaturale feminine, alături de noi tehnici de manipulare a materialului sub diferite metode.

Gillian Gheorghiu , proaspata absolventa a Universitatii de Arta si Design – Sectia Moda din Cluj, propune o linie care se adreseaza femeii curajoase, elegante si in tendinte. Caracterizeaza femeia moderna, mereu in centrul atentiei, care reuseste in acelasi timp sa se bucure de confortul si calitatea hainelor pe care le poarta.

Nifty by Josephine este un brand romanesc, format dintr-o echipa tanara, care se adreseaza tuturor fetelor indraznete, energice si mereu in centrul atentiei

Sebyana Preda vine in intampinarea publicului cu o colectie de rochii de vara, vaporoase si cu croiuri simple, accesorizate insa cu bijuterii realizate manual, care intregesc imaginea colectiei.

Bolba Geanina absolventa a Facultatii de arte plastic din Timisoara, aduce in atentia publicului colectia Cameleon, in care se regasesc mare parte din trasaturile fascinantului animal – transformare, culoare, cromatica, simbolistica.

Vineri, 31 august
Ora 19:30
RSVP: 0721-574-819.
Pret intrare: 20 ron

GALERIE FOTO:

Foto: Evenimente Banatene

yim Fashion Friday la a doua ediție în Club No Name! GALERIE FOTO!gmail Fashion Friday la a doua ediție în Club No Name! GALERIE FOTO!bookmark Fashion Friday la a doua ediție în Club No Name! GALERIE FOTO!delicious Fashion Friday la a doua ediție în Club No Name! GALERIE FOTO!digg Fashion Friday la a doua ediție în Club No Name! GALERIE FOTO!myspace Fashion Friday la a doua ediție în Club No Name! GALERIE FOTO!share save 120 16 Fashion Friday la a doua ediție în Club No Name! GALERIE FOTO!

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National