Week-end de sfârșit de vară în Heaven Studio! GALERIE FOTO!

copertaheaven

Vineri seara, clubul Heaven a găzduit un eveniment caritabil sub genericul “O șansă la viață”. Ion Constantin, un tânăr de doar 20 de ani, suferă de o afecțiune gravă de cancer osos. Operația sa costa 70.000 de euro, sumă ce familia acestuia nu si-o permite. Astfel în urma evenimentului, banii adunați au fost donați.În cadrul evenimentului, au cântat trupa FM, Fely, Silviu Pașca și Alexandra Ana Maria Mihăeș.

Sâmbăta, nebunia a început la Heaven Studio cu Saturday Magic – WE LOVE HEAVEN, eveniment ce a umplut ca de obicei cel mai titrat local al orașului de pe Bega.

GALERIE FOTO VINERI:

Foto: Cosmin Bălțoi

GALERIE FOTO SÂMBĂTĂ:

Foto: Cosmin Bălțoi

yim Week end de sfârșit de vară în Heaven Studio! GALERIE FOTO!gmail Week end de sfârșit de vară în Heaven Studio! GALERIE FOTO!bookmark Week end de sfârșit de vară în Heaven Studio! GALERIE FOTO!delicious Week end de sfârșit de vară în Heaven Studio! GALERIE FOTO!digg Week end de sfârșit de vară în Heaven Studio! GALERIE FOTO!myspace Week end de sfârșit de vară în Heaven Studio! GALERIE FOTO!share save 120 16 Week end de sfârșit de vară în Heaven Studio! GALERIE FOTO!

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National