Primii brazi la Timişoara

 Primii brazi la TimişoaraTimişorenii îşi pot achiziţiona deja un brad natural pentru sărbătorile de iarnă. În pieţele din oraş s-au pus în vânzare deja brazi aduşi din Danemarca.

Brazii din nordul Europei arată foarte bine.  Deşi sunt scunzi, au coroană mult mai bogată decât brazii româneşti. În plus, rezistă mai mult. Comercianţii preferă să pună în vânzare brazii din Danemarca de acum. Deşi luna decembrie abia a început, din două motive.

În primul rând, birocraţia şi preţurile sunt mult mai bune decât cele de la noi, ceea ce nu mai este o noutate în România. De asemenea, datorită faptului că vin dintr-o regiune cu o climă mai rece, brăduţii danezi rezistă mai bine şi pot fi vânduţi deja. Vânzătorii au spus că vom putea cumpăra şi brazi autohtoni, începând de săptămâna viitoare. Deocamdată, pentru cei din import, preţurile variază între 80 RON şi 400 RON. Sumele sunt însă negociabile. Mai există şi varianta brazilor la ghiveci, cu înălţimea de aproximativ jumătate de metru. Aceştia costă între 25 şi 220 RON.

Anda Deliu

Foto: www.ultima-ora.ro

yim Primii brazi la Timişoaragmail Primii brazi la Timişoarabookmark Primii brazi la Timişoaradelicious Primii brazi la Timişoaradigg Primii brazi la Timişoaramyspace Primii brazi la Timişoarashare save 120 16 Primii brazi la Timişoara

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National