Seară magică cu Cargo și Phoenix la finalul Festivalului Berii din Timișoara! GALERIE FOTO!

coperta cargo

Timișorenii au avut parte în ultima seară a Festivalului Berii Timișoreana de o seară de neuitat în compania a două dintre cele mai mari formații rock ale României. Membri trupei Cargo au urcat primii pe scenă, nelipsind din repertoriul lor piesele care i-au consacrat, “Ziua Vrăjitoarelor”, “Dacă ploaia s-ar opri” sau “Aproape de voi”.

A urmat legendara trupă Phoenix care împlinește 50 de ani în acest an. Phoenix a cântat până aproape de miezul nopții, seara și evenimentul terminându-se cu un superb foc de artificii. Ca în fiecare an, în urma timișorenilor care s-au distrat la festival, au rămas mii de pahare goale aruncate.

GALERIE FOTO 1:

Foto: Bogdan P.

GALERIE FOTO 2:

Foto: Flavia C.

yim Seară magică cu Cargo și Phoenix la finalul Festivalului Berii din Timișoara! GALERIE FOTO!gmail Seară magică cu Cargo și Phoenix la finalul Festivalului Berii din Timișoara! GALERIE FOTO!bookmark Seară magică cu Cargo și Phoenix la finalul Festivalului Berii din Timișoara! GALERIE FOTO!delicious Seară magică cu Cargo și Phoenix la finalul Festivalului Berii din Timișoara! GALERIE FOTO!digg Seară magică cu Cargo și Phoenix la finalul Festivalului Berii din Timișoara! GALERIE FOTO!myspace Seară magică cu Cargo și Phoenix la finalul Festivalului Berii din Timișoara! GALERIE FOTO!share save 120 16 Seară magică cu Cargo și Phoenix la finalul Festivalului Berii din Timișoara! GALERIE FOTO!

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National