O nouă faţă a Roxanei Marinescu

_DSC0103

După cum ne-a obişnuit, designer-ul Adrian Haiduc nu poate sta linistit, chiar dacă este în vacanţă. Creaţie după creaţie, vine să uimească lumea show-bizz-ului. Colecţia ”TRINITY” face furori, în continuare. Reacţiile nu întârzie, după fiecare prezentare a colecţiei sale. Piesele colecţiei, 14 la număr, nu fac altceva decât să îmbine clasicul cu modernul si chiar cu. excentricul. Aşadar, o corelare perfectă a culorilor, a modelelor şi a liniei propuse de designer.

Nu putem omite şi personajele care urcă, de fiecare dată, pe podium spre a prezenta publicului minunatele bijuterii care, prin culoare, formă, îmbinări de perle şi pietre preţioase şi. semipreţioase cu panglici de organza, vin să completeze ţinuta vestimentară ale celor mai frumoase femei ce urcă, de fiecare dată, pe podium. Femeia shic, femeia sobră, femeia glumeaţă pusă mereu pe şotii, toate aceste faţete prezentate de Adrian Haiduc în colecţiile sale vin să scoată în evidenţa, mai mult ca niciodată, stilul aparte al designer-ului.

Toate acestea vin, de fapt, în sprijinul celor interesaţi de asemenea bijuterii. Da, bijuterii. şi la propriu şi la figurat. Dar, pentru a scoateshooting trinity 199x300 O nouă faţă a Roxanei Marinescu şi mai bine în evidenţă această colecţie, designer-ul Adrian Haiduc a ales ca model pe Roxana Marinescu. La o primă privire ţi se pare a fi o figură dură, inabordabilă dar., cu toate acestea, senzuală care, după ce te obişnuieşti cu stilul ei, este de o naturaleţe cum rar îţi poţi închipui. De la imaginea de “iepuraş Playboy” (fotografiată pentru prima dată de Adrian Haiduc), Roxana a trecut la o altă latură a ei, cea serioasă prin care a reuşit să se transforme şi să transforme. Colecţia TRINITY nu face altceva decât să pună în valoare farmecul Roxanei şi să o transforme din femeia cu papion şi codiţă roz în femeia cu stil care, prin mersul sigur, prin privirea scrutătoare şi un zâmbet aparte să farmece privirile celor din jur. Sigură pe sine, cu ochi adulmecători şi privire şăgalnică ştie să facă spectacol. Orice bijuterie din Colecţia “TRINITY” vine, indiferent de culoare sau de model, să completeze atuu-rile celei care le poartă. Un spectacol compus din culoare, farmec, naturaleţe, mişcările unduitoare ale Roxanei Marinescu vine să creeze un tot unitar – femeia sexy, femeia dură, femeia cu şarm, femeia şarpe caracterizată prin inteligenţă, rafinament şi bun gust.

Şi. ca totul să fie în ton cu moda şi. cu timpul, Adrian Haiduc s-a gândit să scoată în faţă, prin colecţia sa şi prin Roxana Marinescu, exact ce are mai interesant şi “ascuns” de privirile unui simplu privitor – farmecul.

yim O nouă faţă a Roxanei Marinescugmail O nouă faţă a Roxanei Marinescubookmark O nouă faţă a Roxanei Marinescudelicious O nouă faţă a Roxanei Marinescudigg O nouă faţă a Roxanei Marinescumyspace O nouă faţă a Roxanei Marinescushare save 120 16 O nouă faţă a Roxanei Marinescu

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National