Timisoara tine Steaua pe ultimul loc in Play-Off

DSCF4094

Duminica banatenii au reusit o noua victorie pe teren propriu si sunt in continuare lideri in Play-Off pentru SuperLiga CEC Bank. Un inceput bun pentru bucuresteni, dar un final si mai bun pentru timisoreni.In minutul 6 oaspetii au deschis tabela prin eseul lui Dumitru Ionut urmat de transformarea capitanului Vlaicu ce a facut ca Steaua sa fie in avantaj cu 7 puncte.

In minutul 12 Calafeteanu a inscris 3 puncte in urma unei lovituri de pedeapsa ce a dat startul la un eseu marcat prin Turashvili urmat de transformarea lui Calafeteanu prin care gazdele au reusit sa preia conducerea in minutul 26.

Cum am mai spus “un inceput bun pentru bucuresteni” ei au preluat conducerea la pauza prin executarea a doua lovituri de pedeapsa de catre capitanul lor Vlaicu.Un avantaj ce nu a durat mult dupa inceperea reprizei secunde prin marcarea unui eseu fenomenal de catre Johnny Sola in minutul 48.

In minutul 56 a inceput o misiune imposibila pentru cei din Steaua,ramasi in 14,aripa Ionut Dumitru a primit cartonas galben ce la suspendat pe marginea terenului.

Au urmat doua incercari de eseuri ce au dus ultimele puncte pentru timisoreni,primul eseu marcat de Ben Tuiatua,in minutul 63,iar al doilea eseu marcat de Moala care a fost transformat de catre Fercu in minutul 72 lasandui pe jucatori stelisti fara sperante cu un scor de 27-13 pentru echipa gazda.

Cu un minut inainte de finalul partidei bucuresteni au reusit sa mai inscrie un eseu prin capitanul lor care a reusit sa si transforme aducand punctul bonus defensiv incheind partida cu scorul 27-20 pentru timisoreni si reiau dinou “un final si mai bun pentru timisoreni” ce au reusit sa aduca punctul bonus ofensiv si sa ramana in continuare lideri in Play-Off la SuperLiga CEC Bank.

 

Valentin Handro

preluare: www.sport7.ro

yim Timisoara tine Steaua pe ultimul loc in Play Off gmail Timisoara tine Steaua pe ultimul loc in Play Off bookmark Timisoara tine Steaua pe ultimul loc in Play Off delicious Timisoara tine Steaua pe ultimul loc in Play Off digg Timisoara tine Steaua pe ultimul loc in Play Off myspace Timisoara tine Steaua pe ultimul loc in Play Off share save 120 16 Timisoara tine Steaua pe ultimul loc in Play Off

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National