Au mai ramas 3 zile până la începerea festivalului Plai

patrice comunicat 4-01-01

Timp de 6 editii PLAI a insemnat sute de ateliere si 2 zile de concerte. Anul acesta aducem ceva nou: pe langa cele 3 zile de concerte deja anuntate, am extins si aria activitatilor culturale, astfel primele ateliere incep de vineri 14 Septembrie 2012.


Inca de la prima editie, am pus un accent deosebit pe activitatile culturale din timpul zilei, care vin sa completeze concertele ce au loc seara. Am avut, de la inceput, parteneri care au ramas alaturi de noi si acum, la a saptea editie, iar in fiecare an s-au alaturat noi parteneri.

Festivalul PLAI 2012 deschide portile muzeului vineri de la ora 16:00. Vizitatorii sunt asteptati la Scena Mica unde incepem seria atelierelor artistilor cu atelierul trupei Oquestrada de la ora 18:00 si de asemenea, la Casa Filmelor, gazduita anul acesta de Asociatia Marele Ecran, unde se vor proiecta pe toata perioada festivalului mai multe documentare si scurt-metraje. Bineinteles, concertele vor incepe pe Scena Mare cu Subcarpati, Oquestrada si Patrice and the Supowers de la ora 19:00.

Zilele de sambata si duminica, asa cum v-am obisnuit, incep cu activitatile celor peste 45 de parteneri culturali: ONG-uri, centre culturale, ambasade sau proiecte individuale, de la ora 12:00. Seara de sambata va fi animata incepand cu ora 19:00 de Subcarpati, Blue Nipple Boy si Fatoumata Diawara, iar festivalul va fi incheiat de seria concertelor din ziua de duminica, Subcarpati, Ganga Jazz Ensemble si concertul extraordinar al Azizei Mustafa Zadeh si al ei trio.

yim Au mai ramas 3 zile până la începerea festivalului Plaigmail Au mai ramas 3 zile până la începerea festivalului Plaibookmark Au mai ramas 3 zile până la începerea festivalului Plaidelicious Au mai ramas 3 zile până la începerea festivalului Plaidigg Au mai ramas 3 zile până la începerea festivalului Plaimyspace Au mai ramas 3 zile până la începerea festivalului Plaishare save 120 16 Au mai ramas 3 zile până la începerea festivalului Plai

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National