După problemele cu căldura şi penele de curent, timişorenii ar putea avea şi gazul oprit

 După problemele cu căldura şi penele de curent, timişorenii ar putea avea şi gazul opritFederaţia Asociaţiilor de Locatari din Timiş sunt în război cu cei de la E.ON Gaz. Reprezentanţii FALT au atras atenţia asupra ilegalităţii contractului  pe care furnizorul de gaz vrea să îl impună timişorenilor.

Mărul discordiei este contractul trimis de E.ON acum un an prin poştă clienţilor. Compania a trecut la ameninţări pentru cei care refuză să semneze. Mai precis, locuitorii oraşului sunt ameninţaţi cu oprirea furnizării gazului. Problema legată de conţinutul contractelor este că cei de la E.ON au adăugat în contractele trimise oamenilor prevederi care nu există în contractul-cadru, aprobat de Agenţia Naţională de Reglementare în domeniul Energiei.

Astfel, în cazul în care o persoană este debranşată pentru neplata facturilor, aceasta va trebui să plătească şi operaţiunea de debranşare-rebranşare, pe lângă sumele restante. Singura companie care prestează astfel de servicii este E.ON Gaz Distribuţie S.A. Din această cauză, mai multe asociaţii de locatari au reclamat compania de gaz la ANRE.FALT le transmite cetăţenilor să nu semneze aceste contracte, sau, dacă totuşi acceptă să menţioneze astfel pe act: ” Am semnat contractul la presiunea E.ON Gaz. Nu sunt de acord cu completările făcute de E.ON Gaz faţă de contractul cadru”.

Anda Deliu

Foto: www.bloombiz.ro

yim După problemele cu căldura şi penele de curent, timişorenii ar putea avea şi gazul opritgmail După problemele cu căldura şi penele de curent, timişorenii ar putea avea şi gazul opritbookmark După problemele cu căldura şi penele de curent, timişorenii ar putea avea şi gazul opritdelicious După problemele cu căldura şi penele de curent, timişorenii ar putea avea şi gazul opritdigg După problemele cu căldura şi penele de curent, timişorenii ar putea avea şi gazul opritmyspace După problemele cu căldura şi penele de curent, timişorenii ar putea avea şi gazul opritshare save 120 16 După problemele cu căldura şi penele de curent, timişorenii ar putea avea şi gazul oprit

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National