LaLa shopping pentru actritele din “Pariu cu Viata” in Timisoara!

rsz-img-8960-1

Marti cel mai tare turneu al anului a poposit in Banat, iar fanii LaLa Band iau cu asalt locatiile fiecarui oras in care trupa sustine show-uri incendiare! Inceputul acestei saptamani a venit cu o avalansa de culoare, muzica de calitate si jocuri de lumini, in Resita si Timisoara. Piesele pe care trupa-vedeta a serialului Pariu cu Viata le-a cantat unplugged au isterizat, de-a dreptul, publicul format din mii de fani infocati.

In Sala Polivalenta din Resita si in Sala Capitol din Timisoara fanii au strigat “LaLa Band”, “Va iubim!”, “Cristina si Vlad”, “Alina si Liviu”, intr-o singura voce si au cantat alaturi de idolii lor, atat piesele celebre ale trupei cat si piese noi, ce vor aparea in sezonul 3 al serialului Pariu cu Viata, care se lanseaza pe 17 septembrie la Pro Tv.

Mai mult decat atat, absolut toate produsele promotionale au fost cumparate de fani, dupa doua zile de concert! Inca de la primul show, cel de la Resita, insignele cu Criss si Vlad si tricourile cu cei patru protagonisti ai serialului Pariu cu Viata au fost epuizate, organizatorii cerand ca stocul sa fie refacut urgent .

Marti, inainte de concert, membrii trupei au mers la o plimbare prin Timisoara iar fetele nu s-au putut abtine sa nu faca si un mic tur prin magazinele de haine, pantofi si accesorii. Desi nu au fost foarte incantati de idee, baietii le-au asteptat cuminti la o terasa din apropiere.

Criss, Alina, Sore, Alexia, Gloria si Dana s-au relaxat comparand materiale, tocuri si proband unele dintre cele mai haioase accesorii pe care le-au gasit. Cea care a starnit hohote de ras, a fost Sore care a aparut cu o peruca lunga si blonda pe cap, fiind fotografiata minute in sir de colegele ei.

O alta serie de fotografii a urmat si pe strazile Timisoarei, unde tinerii din LaLa Band au fost opriti la interval de 5 minute de fani entuziasmati ca isi intalnesc idolii pur si simplu pe strada.

Urmatoarele orase in care LaLa Band vor sustine concerte sunt:

Cluj – 13 septembrie

Deva – 14 septembrie

Sibiu – 15 septembrie

Sighisoara – 16 septembrie

Galati – 29 septembrie

Piatra Neamt – 30 septembrie

 

Valentin Handro

yim LaLa shopping pentru actritele din “Pariu cu Viata” in Timisoara!gmail LaLa shopping pentru actritele din “Pariu cu Viata” in Timisoara!bookmark LaLa shopping pentru actritele din “Pariu cu Viata” in Timisoara!delicious LaLa shopping pentru actritele din “Pariu cu Viata” in Timisoara!digg LaLa shopping pentru actritele din “Pariu cu Viata” in Timisoara!myspace LaLa shopping pentru actritele din “Pariu cu Viata” in Timisoara!share save 120 16 LaLa shopping pentru actritele din “Pariu cu Viata” in Timisoara!

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National