Bianca Tănase se întoarce acasă! Frumoasa blondă a semnat cu agenția PTK Models!

1

Anii de experiență în modeling, petrecuți dincolo de graniță, au facut-o pe Bianca Tănase una din cele mai râvnite modele de către casele de modă. Cu toate că în ultimii ani, odata cu plecarea în Italia, Bianca a cam ieșit din atenția mass-mediei, întoarcerea în țară dar și colaborarea cu agenția PTK din Timișoara, au readus-o pe tânăra blondă în gura presei. Dupa ce a pășit pe podiumurile din Milano, capitala modei europene, Bianca revine acasă, cu gandul relansării carierei pe tărâmurile patriei.

trans Bianca Tănase se întoarce acasă! Frumoasa blondă a semnat cu agenția PTK Models!

“Este ciudat, nu stiu ce sentiment pot sa am, bucurie cred, nu poate fi definit ceea ce simt acum. Este o onoare pentru mine sa fiu impresarul unui model de asemenea calibru” a declarat Bogdan Pătruică pentru Star Magazin.
“Am auzit multe despre Bianca, are o carieră bine apreciată în modeling și m-am bucurat sincer la aflarea veștii că se întoarce acasă, în Timișoara, mai mult semnează un contract cu PTK, o agenție respectată în orașul de pe Bega. Mă bucur că vom fi colege și că am onoarea să lucrez cu ea” a declarat Lavinia Mihnea, una din modelele vechi ale agenției.

Am contactat-o și noi pe Bianca și cu toate că am reușit foarte greu să luam legătura modelul ne-a declarat doar că e fericită că a revenit acasa și că “ne vom revedea curând pe podium.”

Sursa: Star Magazin

yim Bianca Tănase se întoarce acasă! Frumoasa blondă a semnat cu agenția PTK Models!gmail Bianca Tănase se întoarce acasă! Frumoasa blondă a semnat cu agenția PTK Models!bookmark Bianca Tănase se întoarce acasă! Frumoasa blondă a semnat cu agenția PTK Models!delicious Bianca Tănase se întoarce acasă! Frumoasa blondă a semnat cu agenția PTK Models!digg Bianca Tănase se întoarce acasă! Frumoasa blondă a semnat cu agenția PTK Models!myspace Bianca Tănase se întoarce acasă! Frumoasa blondă a semnat cu agenția PTK Models!share save 120 16 Bianca Tănase se întoarce acasă! Frumoasa blondă a semnat cu agenția PTK Models!

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National