Party criminal impreuna cu Radio Killer in Heaven. Galerie foto

IMG_8693 (Medium)

Aproximativ cateva sute de persoane au asistat aseara in Heaven Club Timisoara la concertul trupei Radio Killer. Pe scena de langa langa pupitrul DJ-ului, solista trupei si-a demonstrat calitatile vocale in fata publicului adunat in clubul timisorean.  Cei din Heaven au reusit să facă noaptea de joi mult mai incendiara pentru timişoreni, de aceea petrecerea din 20 septembrie a inclus un nume destul de cunoscut pe piaţa muzicală pentru cele mai tari hituri.

Proiectul Radio Killer s-a lansat cu piesa “Voila”, piesa ce a urcat rapid in topul preferintelor muzicale, atat in randul ascultatorilor din Romania cat si in randul celor din Germania, Rusia, Spania, Grecia, Cipru, Italia sau Turcia, iar “Be Free”, cel de-al doilea single Radio Killer a continuat succesul piesei “Voila”, cucerind noi teritorii ca Suedia, Finlanda, Danemarca, Olanda, Polonia sau Ucraina.
Radio Killer respecta sound-ul proaspat si foarte colorat prin care s-a impus inca de la debut si revine in forta cu single-ul “Lonely heart” – melodie care are menirea de a trezi la viata chiar si cele mai adormite spirite.

 

Cantareata si-a pus in valoare corzile vocale, cantand pentru clubberi piesele trupei dar si cover-uri dupa hit-uri celebre, iar partea placuta pe langa vocea artistei a fost energia de care a dat dovada pe parcursul recitalului. Radio Killer a inclus in concert, şi ultimul single lansat în formula actuală – Calling you. Lumea a apreciat performanta muzicala cu toata deschiderea şi a răsplătit artisti de pe scena cu aplauze.

 

trans Party criminal impreuna cu Radio Killer in Heaven. Galerie foto

Valentin Handro

Foto: Cosmin Baltoi

GALERIE FOTO:

yim Party criminal impreuna cu Radio Killer in Heaven. Galerie fotogmail Party criminal impreuna cu Radio Killer in Heaven. Galerie fotobookmark Party criminal impreuna cu Radio Killer in Heaven. Galerie fotodelicious Party criminal impreuna cu Radio Killer in Heaven. Galerie fotodigg Party criminal impreuna cu Radio Killer in Heaven. Galerie fotomyspace Party criminal impreuna cu Radio Killer in Heaven. Galerie fotoshare save 120 16 Party criminal impreuna cu Radio Killer in Heaven. Galerie foto

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National