Ion Iliescu: Se impune o alianţă PSD – PNL

iliescu Ion Iliescu: Se impune o alianţă PSD – PNLPreşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat joi (9 decembrie 2010) la Craiova, în cadrul unei conferinţe de presă că se impune o alianţă între PSD şi PNL, chiar dacă între cele două partide există deosebiri evidente.

“Eu zilele trecute am fost la Ploieşti pentru o lansare de carte şi m-am văzut cu domnul Mircea Ionescu Quintus, un om la 90 şi ceva de ani, un exemplu de limpezime intelectuală la o vârstă atât de avansată.
ªi el spunea că, indiferent de deosebirile evidente dintre PNL şi PSD, aceste două partide sunt condamnate să conlucreze, să lucreze împreună, pentru a scoate ţara din situaţia în care se află acum. ªi sunt de acord cu dânsul”, a subliniat fostul preşedinte.

Biblioteca Judeţeană ‘Alexandru şi Aristia Aman’ din Craiova, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Dolj, Grupul de Iniţiativă Ecologică şi Institutul Revoluţiei Române din Decembrie 1989, a organizat, joi, la Craiova, Simpozionul ‘Rolul revoluţiilor în societatea românească de-a lungul timpului. Personalităţile marcante ale acestora’.

Temele dezbătute în cadrul simpozionului s-au referit la istoria modernă a revoluţiilor la români şi locul ocupat în conştiinţa naţională, schimbările profunde declanşate de-a lungul istoriei de revoluţiile politice, culturale şi tehnologice şi ‘revoluţiile’ instrumente sau nu ale schimbării. La simpozion au participat personalităţi ale mediului universitar craiovean.

Tot joi au fost lansate cărţile: ‘După 20 de ani- 1989. An de cotitură în istoria naţională şi în viaţa internaţională’, de Ion Iliescu; ‘Ideea de revoluţie la români’, de Ionuţ ªerban; ‘Revoluţia Română din decembrie 1989. Cronologia, ediţia a II-a’, de Alesandru Duţu şi ‘Revoluţia Română din decembrie 1989. Mesaj pentru România’, de Daniela Osiac.

Sursa: financiarul.ro

yim Ion Iliescu: Se impune o alianţă PSD – PNLgmail Ion Iliescu: Se impune o alianţă PSD – PNLbookmark Ion Iliescu: Se impune o alianţă PSD – PNLdelicious Ion Iliescu: Se impune o alianţă PSD – PNLdigg Ion Iliescu: Se impune o alianţă PSD – PNLmyspace Ion Iliescu: Se impune o alianţă PSD – PNLshare save 120 16 Ion Iliescu: Se impune o alianţă PSD – PNL

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National