Felia de noroc la victorie pentru Steaua pe marginea echipei din Copenhaga

1873861_w2
Joi seara a fost o seara cu mult noroc pentru Steaua Bucuresti! Clubul din Ghencea a avut parte de un meci greu impotriva danezilor de la Copenhaga!Prima repriza a fost una slaba din partea ambelor echipe, singura ocazie a fost sutul lui Tanase din afara careului, dar care a fost prins cu siguranta de cel mai experimentat jucator al danezilor!
Reghecamph a facut o dubla inlocuire la pauza care a adus putina viteaza in jocul stelistlor: Nikolic in locul lui Rocha si Chipchiu in locul lui Prepelita! Schimbarile si-au facut efectul iar Nikolic a avut doua ocazii mari (56′ si 71). Intre aceste ocazii danezii au avut si ei parte de 2 situatii favorabile: Cornelius (59′) si Gislason (61′) care a trimis cu capul razant cu bara din dreapta lui Tatarusanu, profitand de letargia fundasilor stelisti si de recentrarea aceluiasi Cornelius!
Antrenorul roman face si cea de a 3-a schimbare inlocuindu-l pe Matei cu Rusescu. Golgheterul stelist insa nu a facut cel mai bun meci al sau fiind in contratimp deseori cu colegii din atac!

Salvarea insa vine de la Nikolic, muntenegreanul fiind la locul potrivit in momentul potrivit! Mingea sutata de Tanase loveste un fundas danez, a ricosat in Nikolic, l-a atins si pe Sigursson si ducandu-se in plasa portii daneze, facand inutila interventia portarului Willand! 1-0 Steaua si prima victorie din Europa League pentru romani! Cu un rezultat egal in deplasare la Stuttgart si ultimele 3 puncte obtinute acasa ros-albastrii ocupa partea de sus a grupei E.

 

Valentin Handro

preluare: www.sport7.ro

yim Felia de noroc la victorie pentru Steaua pe marginea echipei din Copenhaga gmail Felia de noroc la victorie pentru Steaua pe marginea echipei din Copenhaga bookmark Felia de noroc la victorie pentru Steaua pe marginea echipei din Copenhaga delicious Felia de noroc la victorie pentru Steaua pe marginea echipei din Copenhaga digg Felia de noroc la victorie pentru Steaua pe marginea echipei din Copenhaga myspace Felia de noroc la victorie pentru Steaua pe marginea echipei din Copenhaga share save 120 16 Felia de noroc la victorie pentru Steaua pe marginea echipei din Copenhaga

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National