BC Timişoara joacă mâine la Oradea

 BC Timişoara joacă mâine la Oradea“Leii din Banat” vor juca mâine de la ora 18 împotriva celor de la Municipal Oradea. Alb-violeţii speră la un rezultat bun după victorie categorică obţinută pe teren propriu contra celor de la CSS Craiova.

Baschetbaliştii timişoreni sunt într-o creştere de formă de câteva etape, mai ales după revenirea lui Milos Pesic. La prima vedere, duelul contra bihorenilor pare dezechilibrat dacă ne uităm la poziţiile ocupate de cele două echipe în clasament. BC Timişoara se află pe locul 12, cu 18 puncte acumulate până în prezent. Elevii lui Dragan Petricevic au câştigat în sezonul acesta de cinci ori şi au fost înfrânţi de opt ori, iar raportul între punctele înscrise şi cele primite este de 989-986.

De cealaltă parte, Municipal Oradea a avut o evoluţie foarte bună în campionat. Orădenii se află pe locul 6, peste echipe ca Atlassib Sibiu şi Energia Rovinari. Adversarii timişorenilor din această etapă au câştigat nouă meciuri şi au pierdut doar patru confruntări, acumulând până în aceste moment 22 de puncte, la două puncte de prima clasată, CSU Ploieşti. Totuşi, bănăţenii mizează pe creşterea de formă în care se află şi speră să vină cu două puncte acasă din oraşul de pe Criş. Partida va putea fi urmărită în direct pe TVR 3.

Anda Deliu

yim BC Timişoara joacă mâine la Oradeagmail BC Timişoara joacă mâine la Oradeabookmark BC Timişoara joacă mâine la Oradeadelicious BC Timişoara joacă mâine la Oradeadigg BC Timişoara joacă mâine la Oradeamyspace BC Timişoara joacă mâine la Oradeashare save 120 16 BC Timişoara joacă mâine la Oradea

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National