Nikolas Studio Make-up and Hairstyle s-a mutat la casă nouă! GALERIE FOTO!

521620_2662542862914_1341066766_n

Săptămâna trecută s-a inaugurat la Timișoara unul dintre cele mai frumoase saloane de hairstyling din Timișoara. Deschiderea a fost făcută cu mare fast, printre invitați numărându-se multe vedete. Cireașa de pe tort a fost însă Bianca Jurcă, “Dalinda” fiind chiar ea cea care a tăiat panglica. Marius Lupu, căci el este inventatorul “frumuseții” sau a transformărilor radicale, este cel care poate spune că au trecut aproape toate vedetele prin mâinile lui, fiind cel mai bine cotat make-up artist din vestul țării.

Salonul Nikolas Studio Make-up si Hairstyle și-a mutat locația pe strada LOGA nr. 32 et. 1 ap. 04

532661 2527527927625 63591838 n Nikolas Studio Make up and Hairstyle s a mutat la casă nouă! GALERIE FOTO! “Extinderea s-a datorat nivelului ridicat de clienti, s-a marit staful, avem 5 posturi de coafori pe  partea de cosmetica si beauty iar partea de academie s-a dezvoltat. Nu este un studio comercial, este  o chestie mai intima, de rafimanement, sa se vada ca este altceva, alt nivel. Ne adresam oricarei categori de oameni, iar prețurile la machiaje sunt accesibile, de la 160 RON la 300 RON în funcție de tehnologie“ a declarat Marius Lupu pentru Evenimente Banatene.

 

GALERIE FOTO:

Bogdan P.

 

yim Nikolas Studio Make up and Hairstyle s a mutat la casă nouă! GALERIE FOTO!gmail Nikolas Studio Make up and Hairstyle s a mutat la casă nouă! GALERIE FOTO!bookmark Nikolas Studio Make up and Hairstyle s a mutat la casă nouă! GALERIE FOTO!delicious Nikolas Studio Make up and Hairstyle s a mutat la casă nouă! GALERIE FOTO!digg Nikolas Studio Make up and Hairstyle s a mutat la casă nouă! GALERIE FOTO!myspace Nikolas Studio Make up and Hairstyle s a mutat la casă nouă! GALERIE FOTO!share save 120 16 Nikolas Studio Make up and Hairstyle s a mutat la casă nouă! GALERIE FOTO!

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National