Elena Udrea a venit în Timiş

Error: Path does not exist

 Elena Udrea a venit în TimişMinistrul Dezvoltării Regionale a avut, aşa cum ne-a obişnuit, o vizită plină de replici mai mult sau mai puţin amuzante. Udrea a semnat proiectele pe bani europeni pentru Timişoara şi Sânnicolau şi nu a ratat ocazia să mai facă încă o gafă.

Ministrul nu a pierdut ocazia să spună că este foarte încântată că se află la Timişoara. Din păcate, Udrea a făcut din nou o confuzie geografică, plasând urbea noastră în zona de nord-vest a ţării. La Timişoara, ministrul a semnat un proiect prin care se va reabilita Castelul Huniazilor, sediul Muzeului Banatului. Suma totală este de 10 milioane de euro, dintre care 8 sunt nerambursabili. Actul a fost semnat la Consiliul Judeţean Timiş. Constantin Ostaficiuc, preşedintele CJT a subliniat că investiţia este foarte importantă deoarece Timişoara este unul dintre puţinele oraşe din România cu un castel medieval în centru, iar potenţialul turistic.

Udrea şi-a continuat apoi drumul la Sânnicolau. Aici ea a fost aşteptată de foarte mulţi cetăţeni, iar primarul Dănuţ Groza nu s-a sfiit să îi facă complimente preşedintei PDL Bucureşti. “Doamna Udrea, sunteţi cea mai frumoasă doamnă care a ocupat funcţia de ministru din ’90 încoace!”, a exclamat edilul. La Sânnicolau Elena Udrea a semnat proiectul pentru reabilitare oraşului, care include construcţia de străzi şi trotuare, reabilitarea sistemului de evacuare a apei pluviale şi modernizarea parcurilor, precum şi un proiect de monitorizarea video a străzilor pentru combaterea criminalităţii. De asemenea, Constantin Ostaficiuc a anunţat că oraşul a mai câştigat un proiect de 1 milion de euro pentru modernizarea ambulatorului. În final, totul a culminat cu declaraţia deputatului din colegiul Sânnicolau, Alin Popoviciu, care a spus că doreşte să facă din oraş o mică Elveţie.

Anda Deliu

Foto: www.timisoreni.ro

yim Elena Udrea a venit în Timişgmail Elena Udrea a venit în Timişbookmark Elena Udrea a venit în Timişdelicious Elena Udrea a venit în Timişdigg Elena Udrea a venit în Timişmyspace Elena Udrea a venit în Timişshare save 120 16 Elena Udrea a venit în Timiş

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National