Concert de senzatie cu Smiley În Clubul Heaven din Timișoara! GALERIE FOTO!

coperta

Un club plin până la refuz, de asta a avut parte artistul Smiley aseara in Heaven Studio. Timișorenii dornici de distractie, s-au adunat cu mic cu mare pentru a-l întâmplina așa cum se cuvine pe unul dintre cei mai în vogă artiști ai Romaniei. Plin de energie, așa cum este cunoscut, Smiley a aparut pe scenă spre bucuria reprezentantelor sexului frumos și a încântat publicul prezent cu hit-urile sale.

GALERIE FOTO:

Foto: Cosmin Bălțoi

yim Concert de senzatie cu Smiley În Clubul Heaven din Timișoara! GALERIE FOTO!gmail Concert de senzatie cu Smiley În Clubul Heaven din Timișoara! GALERIE FOTO!bookmark Concert de senzatie cu Smiley În Clubul Heaven din Timișoara! GALERIE FOTO!delicious Concert de senzatie cu Smiley În Clubul Heaven din Timișoara! GALERIE FOTO!digg Concert de senzatie cu Smiley În Clubul Heaven din Timișoara! GALERIE FOTO!myspace Concert de senzatie cu Smiley În Clubul Heaven din Timișoara! GALERIE FOTO!share save 120 16 Concert de senzatie cu Smiley În Clubul Heaven din Timișoara! GALERIE FOTO!

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National