Reteta dubla de distractie la Balul bobocilor din Facultatea de farmacie a UMF Timisoara. Galerie foto

DSCF6170

Joi seara, bobocii de la Facultatea de Farmacie din UMF Timsoara si-au dat intalnire la distractie in cadrul Balului Bobocilor organizat de Liga Studentilor de farmacie  Timisoara. In concurs pentru cei mai frumosi boboci s-au inscris 6 perechi. Grupul studentiilor la farmacie a modificat putin fata de anul trecut formula sub care s-a derulat editia actuala. Baieti au insotit si sustinut boboacele din competitie de pe pozitia de Mister, insa accentul a ramas pe titlurile de Miss puse la bataie.

De ce in prim plan doar boboace? “Pentru că putem”, e deviza farmaciştilor, care au considerat că întrecerea feminină îi reprezintă.

Tot la dublu a fost indeplinita misiunea de aplicarea a programului de distractie pentru audienta de catre cuplul de prezentatori format din Oana Zastran si Hassene Zmerli.

Seara a fost deschisa prin dansul farmacistilor, unde fetele au purtat peste tinuta lejera doar halate scurte,  moment in care pe scena s-au alaturat si partenerii masculini.

Candidati care au fost supusi la o serie de probe: prezentarea fiecarei perechi, demonstratia de talent, defilarea in costumele de cupluri faimoase, examenul cu intrebarii surpriza si  dansul in tinuta de seara. Distracţia, voia bună, emoţiile şi dezamăgirea au fost ingredientele unei seri de neuitat. Coroana de Miss a fost acordata pentru perechea numarul 2 formata din Mihaiescu Diana si Hefel Lorens. Diana are 19 ani si este din Valcea, ii place sa citeasca, avand o bibloteca foarte vasta. Domnul Hefel are aceeasi varsta si este de loc din Timisoara, energic, glumet si tot timpul binedispus, hobby-ul  lui in ciuda aparentelor  fiind mancatul. Cum animatia bate realitatea, rolurile celor doi jucate la cuplurile celebre au fost Fred si Wilma.

In pauzele dintre probe au evoluat Marian şi Madalina de la trupa Salsalicious, a căror spectacol de free-style Bachata a făcut senzaţie.  Dupa desemnarea câştigătoarei, pe scenă a urcat Connect-R, care a sustinut un recital pe masura asteptarilor celor prezenti. Numai asa audienta a putut sa afle direct de la artist raspunsul la intrebarea Ce nu a facut toata vara?

Prestatia muzicala a solistului si trupei sale a fost gustata de public la concentratie ridicata, cantaretul a inveselit atmosfera si a tinut sa remarce ca la urmatoarea perioada de nesomn voi cere un medicament de la voi (somnifer). Dupa incheierea reprezentatiei formatiei,  scena si ringul de dans a revenit viitorilor farmacisti, pentru care discoteca s-a administrat in dozaj mixat pe acordurile de la pupitrul dj-ului resident al clubului.

Valentin Handro

GALERIE FOTO:

yim Reteta dubla de distractie la Balul bobocilor din Facultatea de farmacie a UMF Timisoara. Galerie fotogmail Reteta dubla de distractie la Balul bobocilor din Facultatea de farmacie a UMF Timisoara. Galerie fotobookmark Reteta dubla de distractie la Balul bobocilor din Facultatea de farmacie a UMF Timisoara. Galerie fotodelicious Reteta dubla de distractie la Balul bobocilor din Facultatea de farmacie a UMF Timisoara. Galerie fotodigg Reteta dubla de distractie la Balul bobocilor din Facultatea de farmacie a UMF Timisoara. Galerie fotomyspace Reteta dubla de distractie la Balul bobocilor din Facultatea de farmacie a UMF Timisoara. Galerie fotoshare save 120 16 Reteta dubla de distractie la Balul bobocilor din Facultatea de farmacie a UMF Timisoara. Galerie foto

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National