Evoluția din Mecanică pune accent pe cratimă !

Afis-final-final-final-768x1024

Liga Studenților din Facultatea de Mecanică Timișoara vă invită la BALUL BOBOCILOR pe data de 22 Noiembrie 2012 ora 20:00 în Club NO NAME. Bobocii vă vor întâmpina înconjurați de abur, căci misiunea lor este de a vă hipnotiza cu talentul lor și cu magia din ceasurile mecanice . Vă așteptăm să vă susțineți favoriții și să participați la un show cu multe talente într-o seară misterioasă cu motive Steampunk!

Că tot vorbim de show , invitații speciali ai serii vor fi Smokey și KREM ( de la Românii Au Talent ) care au promis mega distractie !!! Biletele se pot lua din sediul LSFMT (Sala 181 , Fac. Mecanică) sau sunând la numărul de telefon 0724 538 763 . De asemenea, intrarea se poate face și în seara evenimentului .
E o seara festiva deosebita pentru noi studentii si nu doar pentru boboci ci si pentru organizatori. Ne vom simti bine impreuna, suntem tineri, trebuie sa uitam pentru moment de seminarii si laboratoare, e unul din putinele momente in care suntem toti adunati.  Am convingerea ca va fi unul dintre cele mai reusite baluri datorita implicarii tuturor organizatorilor si a sponsorilor. Va astept pe toti la distractie“, a declarat Malvina Rotuna din partea organizatorilor.
Voteaza bobocul preferat pe http://balulbobocilor.lsfmt.ro/

Pentru informații și Rezervări Mese : 0730 355 612

yim Evoluția din Mecanică pune accent pe cratimă !gmail Evoluția din Mecanică pune accent pe cratimă !bookmark Evoluția din Mecanică pune accent pe cratimă !delicious Evoluția din Mecanică pune accent pe cratimă !digg Evoluția din Mecanică pune accent pe cratimă !myspace Evoluția din Mecanică pune accent pe cratimă !share save 120 16 Evoluția din Mecanică pune accent pe cratimă !

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National