Tranzactia de distractie la Balul bobocilor de la FEAA din UVT.Galerie foto

PTK_0231
Studentii Facultății de Economie și Administrare a Afacerilor și-au desemnat miercuri seara în Clubul Heaven Studio cele mai frumoase boboace. Viitoarele economiste au fost supuse la patru probe.
Prima probă a constat în defilarea concurentelor pe podium pentru a li se face o scurta analiza SWOT. Juriul și cei prezenti au putut aprecia frumusețea  celor zece participante.
In proba a doua, fetele au fost examinate pentru singurul job de Miss printr-un mini-interviu. Aptitudinile concurentelor au fost verificate apoi prin participarea lor la primul business cocktail. Proba surpriza si tinuta de seară a pus în evidență grația aspirantelor la titlul de miss boboc FEAA 2012. Câștigătoarele au fost:
Adina Buraciuc a obtinut titlul de prințesă.
Regină a fost încoronată Diana JisaAndreea.
Titlul de miss a fost adjudecat de Rodica Popescu.
Distracția balului a fost întreținută de Andi Band. Deosebit de cotate au fost momentele de after-party dupa recitalul de pe scena al trupei .

 

Valentin Handro

GALERIE FOTO:

yim Tranzactia de distractie la Balul bobocilor de la FEAA din UVT.Galerie fotogmail Tranzactia de distractie la Balul bobocilor de la FEAA din UVT.Galerie fotobookmark Tranzactia de distractie la Balul bobocilor de la FEAA din UVT.Galerie fotodelicious Tranzactia de distractie la Balul bobocilor de la FEAA din UVT.Galerie fotodigg Tranzactia de distractie la Balul bobocilor de la FEAA din UVT.Galerie fotomyspace Tranzactia de distractie la Balul bobocilor de la FEAA din UVT.Galerie fotoshare save 120 16 Tranzactia de distractie la Balul bobocilor de la FEAA din UVT.Galerie foto

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National