Masina de distractie la Balul Bobocilor de la mecanica din UPT. Galerie foto

231120121925

Mecanici de toate varstele, studenti si profesori de la Facultatea de Mecanica a Politehnicii din Timisoara s-au adunat joi seara în clubul No Name din oras. Pe muzica buna, tinerii si-au ales si cei mai frumosi colegi, iar concurentii au fost supusi la 4 probe care au facut ca lumea sa se simte bine: probele de dansuri clasice si moderne, proba surpriza si demonstratiile aptitudini sau indemanare. Deschiderea balului a fost facuta prin actionarea manetei de pornire de catre mecanicul de serviciu Robert.

trans Masina de distractie la Balul Bobocilor de la mecanica din UPT. Galerie fotoIntre aceste momente programul a inclus evolutia unui cuplu de dansatori compus din Dan Mustata si Tina Axente, membrii ai Federatiei Romane de Dans Sportiv, recitalul solistei Oana Indru, membra a trupei de rock Mentally Safe, studenta in anul 3 la Universitatea Politehnica. Un spectacol de muzica semnat de studentul din anul 1  la mecatronica si robotica, Valentin Dovlecel alias Goldy a pus in evidenta un stil aparte, artistul folosind ceea ce se numeste un lopper, cu efecte, pentru a-si crea un fundal sonor cu diferite instrumente, prestatie care a completat tonul vesel al serii.

Dupa competitia celor 9 perechi pe scena, juriul a decis castigatorii titlurilor de Mister si Miss al Balului.  La baieti primul loc a revenit lui Eduard Cunete, iar la fete cea mai frumoasa a fost desemnata Ene Anca. Dupa ce s-au stabilit titlurile serii, startul la petrecere in club pentru studenţii facultăţi a fost uns de cei doi raparasi care au speriat vestul, un show incendiar a la Krem. Pe acordurile captivante date de artisti tinerii s-au lasat prinsii in miscari cu adevarat incinse, fiecare dintre cei aflati la petrecere s-a bucurat la maxim . Toti care au venit la bal au fost invitatii speciali ai reuniunii, chiar daca nu au sunt inca soferi de automobile. Distractia in local a continuat pana la ore tarzii.

 

Valentin Handro

GALERIE FOTO:

yim Masina de distractie la Balul Bobocilor de la mecanica din UPT. Galerie fotogmail Masina de distractie la Balul Bobocilor de la mecanica din UPT. Galerie fotobookmark Masina de distractie la Balul Bobocilor de la mecanica din UPT. Galerie fotodelicious Masina de distractie la Balul Bobocilor de la mecanica din UPT. Galerie fotodigg Masina de distractie la Balul Bobocilor de la mecanica din UPT. Galerie fotomyspace Masina de distractie la Balul Bobocilor de la mecanica din UPT. Galerie fotoshare save 120 16 Masina de distractie la Balul Bobocilor de la mecanica din UPT. Galerie foto

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National