Distractia face legea in vinerea neagra la balul bobocilor din liceul pedagogic Timisoara. Galerie foto

231120121957

Vineri seara in clubul No Name,  viitori pedagogi timisoreni s-au adunat sa isi aleaga cei mai frumosi colegi. Raluka a sustinut un recital la  finalul balului liceului “Carmen Sylva” . Bocsan Sara a fost aleasa Miss Liceu Pedagogic 2012 din Timisoara, in timp ce locurile II si III au revenit concurentelor Pacurar Andra si Idoleanu Bianca. La baieti titlul de Mister a fost acordat lui Dan Alex, urmat pe podium de Baltarete Nichita si Tecu Adrian. In competitie s-au inscris zece perechi de boboci. Intr-o seara de  Black Friday, intre numarul de concurenti au dus o lupta stransa, cu multe probe de foc pentru a combate superstitia. Au fost puse in valoare creativitatea, umorul si personalitatea.

Cuplurile au defilat pe scena si au fost prezentate audientei, mai ales ca parerea celor din sala a contat in alegerea titlurilor de Miss si Mister Popularitate, un organizator strangand din public voturile pentru favoriti. Pe langa probele de dansuri clasice sau moderne din stilurile cha-cha, vals sau tiganesc, boboci au trecut si printr-o proba speciala, in care fiecare si-a pus in valoarea priceperea si talentul.

Intre lectiile din program au fost incluse o reprezentatie speciala de magie semnata de Luci si Raul, un moment coregrafic Tibi si Ema si un recital marca Andrei Danu.

Boboci au trecut de orice superstitie si au dovedit ca seara evenimentului nu este o zi nefasta. Printre cei desemnati ca fiind cei mai populari s-a aflat Florecu Ioana, singura persoana cu ochelari din concurs. Cel mai popular baiat a fost votat Urechiatu Raul.

 

Valentin Handr0

GALERIE FOTO:

[Gallery not found]
yim Distractia face legea in vinerea neagra la balul bobocilor din liceul pedagogic Timisoara. Galerie fotogmail Distractia face legea in vinerea neagra la balul bobocilor din liceul pedagogic Timisoara. Galerie fotobookmark Distractia face legea in vinerea neagra la balul bobocilor din liceul pedagogic Timisoara. Galerie fotodelicious Distractia face legea in vinerea neagra la balul bobocilor din liceul pedagogic Timisoara. Galerie fotodigg Distractia face legea in vinerea neagra la balul bobocilor din liceul pedagogic Timisoara. Galerie fotomyspace Distractia face legea in vinerea neagra la balul bobocilor din liceul pedagogic Timisoara. Galerie fotoshare save 120 16 Distractia face legea in vinerea neagra la balul bobocilor din liceul pedagogic Timisoara. Galerie foto

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National