Adrian Haiduc a sarbatorit ziua nationala protestand!

Haiduc-2

Ultimele noutati in domeniul audiovizulaului (deciziile CNA) l-au determinat pe designer-ul Adrian Haiduc sa reactioneze intr-un mod cu totul inedit. Prezent la Extravaganzza Fashion Fair, Adrian a socat, la propriu pe cei prezenti. Nimeni nu se astepta ca el sa apara la aceasta intalnire cu un cablu coaxial (de antena)facut franjuri, pus in jurul gatului. Protestul lui Haiduc semnifica simplul fapt ca procesul comunicarii are foarte mult de suferit in Romania. Schimbarea legii audiovizualului (in tacere), noile reglementari in acest domeniu dar si reactia celor in masura, care intarzie, l-au determinat pe excentricul designer sa ia o pozitie fata de ceea ce se intampla in audiovizualul romanesc :

« Nu mi se pare firesc faptul ca intr-o institutie care reglementeaza comunicarea, aceasta (comunicarea) sa lipseasca cu desavarsire. Ce este interesant, este faptul ca si cei din interiorul CNA (unii membri) nu sunt de acord cu multe dintre hotararile luate si, cu toate acestea, somatiile sau amenzile se tin lant pentru unele televiziuni ».

Sursa: exclusivevip.ro

yim Adrian Haiduc a sarbatorit ziua nationala protestand!gmail Adrian Haiduc a sarbatorit ziua nationala protestand!bookmark Adrian Haiduc a sarbatorit ziua nationala protestand!delicious Adrian Haiduc a sarbatorit ziua nationala protestand!digg Adrian Haiduc a sarbatorit ziua nationala protestand!myspace Adrian Haiduc a sarbatorit ziua nationala protestand!share save 120 16 Adrian Haiduc a sarbatorit ziua nationala protestand!

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National