Bal Vienez in Mica Vienă, o poveste frumoasa in seara de Sfantul Nicolae. Galerie foto

dscf9486-medium

Mica Vienă a găzduit pentru prima dată Balul Vienez. Porţile Marii Săli de Bal a Palatului Baroc s-au deschis la ora 19.  Avem un oraş supranumit Mica Vienă, aşa că de ce să nu readucem în el tradiţa vieneză? Pornind de la această provocare, doamne elegante, etalând rochii strălucitoare, şi domni galanţi, îmbrăcaţi în fracuri impecabile au pus stăpânire, în ritm de vals, pe Sala de Bal a Palatului Baroc din Timişoara. Prima ediţie a Balului Vienez din capitala Banatului a reunit, pe ringul de dans, reprezentanţi de seamă ai mediului economic şi tineri liceeni, dornici de afirmare.

Deschiderea serii le-a revenit debutanţilor, care, după două luni de pregătiri intense, i-au cucerit pe invitaţi cât ai spune 1-2-3.

Pentru a respecta întocmai tradiţia vieneză a balurilor, domnişoarele s-au distins prin rochie albă, tiară şi buchet de flori, în timp ce partenerii lor au purtat frac.

Nena şi Andrei, doi dintre debutanţii Marelui Bal, au trăit din plin fiecare secundă în care s-au aflat în centrul atenţiei. Odată ce au scăpat de emoţiile primului dans, tinerilor nu le-a fost greu deloc să-i aducă în ring pe invitaţii de marcă ai balului.

Iar reţeta a fost urmată întocmai. Muzicienii prezenţi la Bal au cântat, înainte de a veni la Timişoara, pe scene importante din întreaga lume.

Nici mâncarea nu s-a abătut de la regulile exigente impuse de balurile cu lume bună.

Iar locul care a găzduit marele bal desăvârşeşte reţeta întregului eveniment.

Cei aproape o sută de invitaţi ai marelui eveniment, reprezentanţi de seamă ai mediului economic, politic şi cultural din ţară şi din străinătate, alături de cei 22 de debutanţi au scris, până după miezul nopţii, o primă pagină din ceea ce se vrea a fi o poveste vieneză reîncepută în Mica Vienă.  Şi au contribuit, în acelaşi timp, la strângerea de fonduri pentru copiii defavorizaţi.

Valentin Handro

GALERIE FOTO:

yim Bal Vienez in Mica Vienă, o poveste frumoasa in seara de Sfantul Nicolae. Galerie foto gmail Bal Vienez in Mica Vienă, o poveste frumoasa in seara de Sfantul Nicolae. Galerie foto bookmark Bal Vienez in Mica Vienă, o poveste frumoasa in seara de Sfantul Nicolae. Galerie foto delicious Bal Vienez in Mica Vienă, o poveste frumoasa in seara de Sfantul Nicolae. Galerie foto digg Bal Vienez in Mica Vienă, o poveste frumoasa in seara de Sfantul Nicolae. Galerie foto myspace Bal Vienez in Mica Vienă, o poveste frumoasa in seara de Sfantul Nicolae. Galerie foto share save 120 16 Bal Vienez in Mica Vienă, o poveste frumoasa in seara de Sfantul Nicolae. Galerie foto

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National