Trei infracţiuni rutiere într-o singură zi în Timiş

 Trei infracţiuni rutiere într o singură zi în TimişDuminică cei de la Poliţia Rutieră au instrumentat trei dosare penale pentru trei infracţiuni diferite. Este vorba despre conducerea unui autoturism fără permis, circularea cu plăcuţe provizorii expirate şi conducerea sub influenţa alcoolului.

Un tânăr de 22 ani a fost oprit de Poliţie în comuna Pietroasa din judeţul Timiş, pe drumul comunal 108. Tânărul este din localitatea Margina şi nu avea permis de conducere pentru nicio categorie.

El s-a ales cu dosar penal pentru conducere fără permis. Un alt doar a fost instrumentat pentru un bărbat de 53 de ani din Sudriaş. Acesta conducea duminică după-amiază prin localitatea Traian Vuia cu un autoturism cu plăcuţe de înmatriculare provizorii. Poliţiştii l-au verificat şi au constat că plăcuţele erau expirate din data de 9 octombrie 2010. Bărbatul s-a ales cu dosar penal. De asemenea, oamenii legii au prins azi-noapte un bărbat care conducea sub influenţa alcoolului. Omul are 44 de ani şi este din Ciacova. El s-a ales cu dosar penal după ce testul cu etilotest a relevat că avea o alcoolemie de 0,92 mg de alcool pur în aerul expirat.

Anda Deliu

Foto: www.infolegal.ro

yim Trei infracţiuni rutiere într o singură zi în Timişgmail Trei infracţiuni rutiere într o singură zi în Timişbookmark Trei infracţiuni rutiere într o singură zi în Timişdelicious Trei infracţiuni rutiere într o singură zi în Timişdigg Trei infracţiuni rutiere într o singură zi în Timişmyspace Trei infracţiuni rutiere într o singură zi în Timişshare save 120 16 Trei infracţiuni rutiere într o singură zi în Timiş

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National