Pentru dezertare de la deszăpezire, Robu cere demisia lui Liviu Barbu, directorului ADP

228396_10200190309029005_150833025_n

In al 2-lea mesaj privitor la despazire transmis ieri de primarul Timisoarei a fost identificat vinovatul de serviciu ca fiind seful ADP Timisoara, care nu a gestionat corespunzator operatiuniile necesare pentru a asigura bune conditii de circulaţie pe vreme de ninsoare. In primul mesaj, datorită condiţiilor meteo şi a faptului că Timişoara se află sub zăpadă, primarul Nicolae Robu a chemat  cetăţeni să cureţe trotuarele, uitând probabil de lipsa pe teren a maşinilor de deszăpezire.

In prima zi de ninsoare, pe 8 decembrie, sute de timişoreni care au circulat pe drumuri  au fost nemultumitii de autorităţile locale că nu au luat nici o măsură pentru avea un trafic satisfacator pe timp de iarna. Mare parte din străzile orasului nu au fost curatate de zapada şi au fost inregistrate mai multe accidente din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile. Cai putere ai autovehiculelor au devenit gloabe pe drumuri, nici bicicleta care a fost prinsa in nea nu a fost un mijloc de deplasare potrivit, asa ca pentru a te misca rapid prin urbe cele mai indicate ar fi fost sania sau schiurile in acest mediu semiarctic.

Mai jos, prezentăm mesajul primarului Nicolae Robu, remis presei la finalul zilei de sambata:

“Acţiunea de deszăpezire va continua toată noaptea, şi mai apoi cât va fi nevoie, în trei schimburi, cu toate forţele de care dispunem. Voi fi, şi pe mai departe, prezent nemijlocit în proces, mai ales pe teren. Astăzi, în pofida ninsorii abundente, în Timişoara s-a circulat fără blocaje semnificative şi vom face tot posibilul, ca pe tot parcursul iernii, să nu avem probleme. Duminică, 9 decembrie 2012, transportul în comun va fi gratuit, pentru a-i încuraja utilizarea, astfel încât să minimizăm numărul maşinilor personale aflate în trafic.

Având în vedere că, şi cu ocazia deszăpezirii, ADP s-a dovedit incapabilă să-şi onoreze misiunea, slaba sa prestaţie culminând cu a nu-şi face deszăpezirea nici măcar pe trotuarul din faţa propriului sediu, cer public demisia directorului Liviu Barbu.”

 

Valentin Handro

yim Pentru dezertare de la deszăpezire, Robu cere demisia lui Liviu Barbu, directorului ADPgmail Pentru dezertare de la deszăpezire, Robu cere demisia lui Liviu Barbu, directorului ADPbookmark Pentru dezertare de la deszăpezire, Robu cere demisia lui Liviu Barbu, directorului ADPdelicious Pentru dezertare de la deszăpezire, Robu cere demisia lui Liviu Barbu, directorului ADPdigg Pentru dezertare de la deszăpezire, Robu cere demisia lui Liviu Barbu, directorului ADPmyspace Pentru dezertare de la deszăpezire, Robu cere demisia lui Liviu Barbu, directorului ADPshare save 120 16 Pentru dezertare de la deszăpezire, Robu cere demisia lui Liviu Barbu, directorului ADP

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National