Designerul Adrian Haiduc, un show impresionant ca o sentinta pentru sexy saturday in Play Club. Galerie foto

DSCF1309 (Medium)

Revenit in tara, excentricul designer de bijuterii Adrian Haiduc a reusit sa faca un show total pe o scena din Romania. El a lansat sambata, 15 decembrie, in Play Club din Timisoara, colectia “Convict”, o colectie de bijuterii care a socat, la propriu, asistenta. Pe langa show-ul erotic specific prezentarilor marca Haiduc, manechinele au creat o imagine cutremurătoare, plină de excentrism. Fetele au defilat in mod original pe catwalk. Legate in lanturi, infasurate in cearseafuri, au purtat funii in par si s-au eliberat de violenta pentru a urca pe podium. Oficiile de special guest  au fost indeplinite de Andreea Podarescu, voluptuoasa bruneta a oferit un show erotic incendiar.

trans Designerul Adrian Haiduc, un show impresionant ca o sentinta pentru sexy saturday in Play Club. Galerie foto
Adrian Haiduc spune ca a venit cu o colectie speciala: “Am folosit tehnica crosetului aplicata la bijuterii pentru aceasta colectie. Piesele sunt realizate din perle si cristale. Respect tendintele si anume volumetria agresiva in bijuterii”.
Spectacolul a fost completat de o reprezentaţie specială: DJ Zhanna a facut deleciu celor prezenti cu un moment plin de erotism: un mixaj in… sanii goi.

 

Valentin Handro

GALERIE FOTO:

yim Designerul Adrian Haiduc, un show impresionant ca o sentinta pentru sexy saturday in Play Club. Galerie fotogmail Designerul Adrian Haiduc, un show impresionant ca o sentinta pentru sexy saturday in Play Club. Galerie fotobookmark Designerul Adrian Haiduc, un show impresionant ca o sentinta pentru sexy saturday in Play Club. Galerie fotodelicious Designerul Adrian Haiduc, un show impresionant ca o sentinta pentru sexy saturday in Play Club. Galerie fotodigg Designerul Adrian Haiduc, un show impresionant ca o sentinta pentru sexy saturday in Play Club. Galerie fotomyspace Designerul Adrian Haiduc, un show impresionant ca o sentinta pentru sexy saturday in Play Club. Galerie fotoshare save 120 16 Designerul Adrian Haiduc, un show impresionant ca o sentinta pentru sexy saturday in Play Club. Galerie foto

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National