Iancu: “Prioritatea mea este ca membrii comunităţii să fie acţionari majoritari, iar eu acţionar minoritar”

 Iancu: Prioritatea mea este ca membrii comunităţii să fie acţionari majoritari, iar eu acţionar minoritarLuni s-a discutat în plenul Consiliului Judeţean despre viitorul finanţărilor pentru Poli. La discuţii a venit Marian Iancu şi au participat şi reprezentanţi din Consiliul Local, precum şi primarul şi ce doi viceprimari.

Marian Iancu a venit la CJT pentru a prezenta autorităţilor locale situaţia financiară a clubului din ultimii trei ani şi pentru a discuta despre finanţările ulterioare. Deciziile finale nu au fost luate încă, dar Iancu a subliniat că toate investiţiile făcute de CLT şi CJT vor fi capitalizate şi că pe viitor îşi doreşte ca şi ponderea decizională să se schimbe.

Mai precis, Iancu doreşte să se retragă din prim-plan-ul fotbalistic şi să lase multă putere de decizie autorităţilor locale. “M-aş bucura să impuneţi politica clubului, mai ales că sunteţi mandataţi de toată comunitatea. Pentru mine este o prioritate ca cei din comunitate să devină acţionari majoritari, iar eu acţionar minoritar”, a declarat preşedintele Consiliului de Administraţie a lui Poli. Iancu a reamintit despre avantajele unui club puternic pentru oraş, şi anume alternativa sănătoasă de petrecere a timpului liber pentru tineri şi beneficiul de imagine pentru regiune. “Vrem să facem dovada forţei, a demnităţii, a ceea ce înseamnă Banatul în istoria României. Trebuie să recunoaştem că sportul este sinonim cu sănătatea. Astăzi tinerii sunt atraşi de cu totul alte activităţi. Să aducem copii la stadion este una dintre priorităţile pe care ni le-am asumat“, a completat boss-ul viola.

Oficialii clubului au fost întrebaţi despre sprijinul acordat copiilor şi juniorilor. Preşedintele Gheorghe Chivorchian a explicat că până şa vârsta de 12 ani, băieţii trec printr-o selecţie continuă, dar după aceasta vârstă beneficiază de toate facilităţile, iar după 16 ani primesc şi o sumă de bani de la club. La discuţii s-a ridicat şi problema despre cât de legal este ca un club privat să fie finanţat prin donaţii. Marian Iancu a dat asigurări că nu există nicio încălcare a legii, iar dacă ar fi fost vreo problemă, cu siguranţă Curtea de Conturi ar fi scos la iveală neregulile cu ocazia numeroaselor controale făcute la club. Alt aspect adus în discuţie de viceprimarul Sorin Grindeanu este problema declaraţiilor date de Iancu la TV, care nu întotdeauna fac cinstea oraşului pe care îl reprezintă. Marian Iancu a recunoscut că a greşit de multe ori şi speră să nu mai repete situaţii neplăcute, cum a fost dialogul recent cu Victor Piţurcă.

Anda Deliu

yim Iancu: Prioritatea mea este ca membrii comunităţii să fie acţionari majoritari, iar eu acţionar minoritargmail Iancu: Prioritatea mea este ca membrii comunităţii să fie acţionari majoritari, iar eu acţionar minoritarbookmark Iancu: Prioritatea mea este ca membrii comunităţii să fie acţionari majoritari, iar eu acţionar minoritardelicious Iancu: Prioritatea mea este ca membrii comunităţii să fie acţionari majoritari, iar eu acţionar minoritardigg Iancu: Prioritatea mea este ca membrii comunităţii să fie acţionari majoritari, iar eu acţionar minoritarmyspace Iancu: Prioritatea mea este ca membrii comunităţii să fie acţionari majoritari, iar eu acţionar minoritarshare save 120 16 Iancu: Prioritatea mea este ca membrii comunităţii să fie acţionari majoritari, iar eu acţionar minoritar

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National