INTERZIS MINORILOR! Sex oral pe televizoarele scoase la vânzare într-un hipermarket din România (VIDEO)

interzis-minorilor-sex-oral-pe-televizoarele-scoase-la-vanzare-intr-un-hipermarket-din-romania-video-18438925

Scene de sex oral, cât se poate de explicite, au putut fi văzute, într-un hipermarket din România de cei care se aflau la cumpărături. Scenele interzise minorilor au apărut pe ecranele televizoarelor aflate la vânzare.Un client a înregistrat câteva scene fierbinţi de sex oral din hipermarket şi a postat filmuleţul pe contul lui de Facebook.

VIDEO:

 

Sursa: Jurnalul

yim INTERZIS MINORILOR! Sex oral pe televizoarele scoase la vânzare într un hipermarket din România (VIDEO)gmail INTERZIS MINORILOR! Sex oral pe televizoarele scoase la vânzare într un hipermarket din România (VIDEO)bookmark INTERZIS MINORILOR! Sex oral pe televizoarele scoase la vânzare într un hipermarket din România (VIDEO)delicious INTERZIS MINORILOR! Sex oral pe televizoarele scoase la vânzare într un hipermarket din România (VIDEO)digg INTERZIS MINORILOR! Sex oral pe televizoarele scoase la vânzare într un hipermarket din România (VIDEO)myspace INTERZIS MINORILOR! Sex oral pe televizoarele scoase la vânzare într un hipermarket din România (VIDEO)share save 120 16 INTERZIS MINORILOR! Sex oral pe televizoarele scoase la vânzare într un hipermarket din România (VIDEO)

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National