Poli şi-a prezentat autocarele rebranduite în centru

Error: Path does not exist

 Poli şi a prezentat autocarele rebranduite în centruDupă recăpătarea palmaresului, cei de la club au hotărât să pună fotografii cu suporterii de la meciuri pe autocar, pentru a le mulţumi pentru susţinerea necondiţionată. Cele două autocare au putut fi vizite de către toţi fanii alb-violeţi în Piaţa Operei. Mai mult, poliştii au primit autografe şi au putut face poze alături de Dusan Uhrin, Srghian Luchin, Dan Alexa, Ianis Zicu, Cristian Scutaru şi Gheorghe Chivorchian.


În ciuda vremii nu tocmai favorabile, foarte mulţi suporteri au venit în centru pentru a vizita autocarele şi a se întâlni cu favoriţii lor. “Maşinile sunt de Champions League şi cu Europa League deja ne-am obişnuit, aşa că aceasta trebuie să fie obiectivul nostru. Acum că a venit palmaresul ne putem mândri că suntem polişti. Dacă e vorba de viteză. Vom avea o viteză suficient de mare pentru da multe goluri şi pentru a nu primi”, a spus preşedintele Gheorghe Chivorchian. Fanii au avut ocazia să-l revadă şi pe tehnicianul ceh Dusan Uhrin, revenit după doi ani să antreneze în Banat. Uhrin îşi doreşte de la Moş Crăciun o susţinere puternică din partea tuturor suporterilor. “Nu m-am gândit până acum la ce cadouri doresc de la Moş Crăciun. Trebuie să cumpăr multe cadouri. Dar noi avem mulţi jucători buni li sper că vor da totul pentru echipă. Îmi doresc  să avem un stadion plin de acum încolo”, a declarat proaspătul antrenor al alb-violeţilor. Printre jucătorii veniţi să se întâlnească cu suporterii s-a numărat şi Srghian Luchin, care a vorbit despre cantonamentele ce vor urma sub bagheta noului antrenor. “Avem nevoie de linişte pentru că prin linişte şi prin unitate am ajuns pe locul doi. Ne-am întâlnit cu noul antrenor şi ştim deja ce va urma. Începem de 10, mergem la Debrecen, vom avea cinci antrenamente pe zi, va fi foarte greu. Speram să vină după cantonamente, dar e bine şi aşa. Este de departe antrenorul cu care am făcut cea mai dură pregătire fizică. Dusan are o mentalitate de învingător şi nu ar fi acceptat să revină aici dacă nu îşi doreşte titlu. Deocamdată eu rămân aici, nu se pune problema unui transfer” a declarat Luchin.

Poliştii au primit premiul de excelenţă

La sfârşit de an, Primăria Timişoara a acordat premii de excelenţă pentru sportivii cu rezultate deosebite. Nici cei de la Poli nu au fost uitaţi. Viceprimarul Adrian Orza a acordat premii de excelenţă pentru trei jucători. Căpitanul Dan Alexa a primit premiul pentru “dăruire şi calităţile de lider de care a dat dovadă pe tot parcursul anului sportiv 2010″. Marian Fuchs, jucător la Poli II şi la naţionala Under 19 a primit distincţia pentru “momentele de măiestri fotbalistică” iar Ianis Zicu a fost premiat pentru “momentele de măiestrie fotbalistică” . “Este foarte frumos că municipalitatea mi-a dat acestui premiu. Când am venit aici treceam printr-o perioadă foarte proastă şi nu aş fi putut să realizez acest lucru fără ajutorul suporterilor. Sper ca la vară să primim toţi o diplomă pentru câştigarea titlului. Îmi pare rău pentru Cosmin, pentru că am reuşit lucruri foarte frumoase cu el. Despre Dusan am auzit numai lucruri bune. Oricum, pentru el vorbesc rezultatele şi asta la un antrenor spune totul. Eu am încredere în calităţile mele şi nu am să dezamăgesc antrenorul, indiferent pe ce post mă va folosi. Am reuşit să le arăt celor care mă criticau că nu meritam reproşurile lor” a declarat Zicu.

GALERIE FOTO

Anda Deliu

yim Poli şi a prezentat autocarele rebranduite în centrugmail Poli şi a prezentat autocarele rebranduite în centrubookmark Poli şi a prezentat autocarele rebranduite în centrudelicious Poli şi a prezentat autocarele rebranduite în centrudigg Poli şi a prezentat autocarele rebranduite în centrumyspace Poli şi a prezentat autocarele rebranduite în centrushare save 120 16 Poli şi a prezentat autocarele rebranduite în centru

3 Responses to Poli şi-a prezentat autocarele rebranduite în centru

  1. ...escu says:

    “Masinile ESTE de champions league”?????!!!!!….. asa o spus chivo.,sau cred ca mai degraba ,asa esti tu convinsa ca e corect ,si cand te gandesti ca esti si platita pentru asta … hai pa!

  2. editor says:

    Am corectat greseala. Multumim pentru ca ne-ai atras atentia.

  3. Mihai Florea says:

    Tin sa te contrazic aici, nu vreau sa intru in polemici insa eu nu impartasesc aceeasi parere.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National