Timisoara a trecut in 2013 pe muzica lui Cargo prin a 5-a dimensiune. Galerie foto

DSCF3123

Cargo, Narcotic Sound şi Akces sunt cele trei trupe pe care timişorenii le-au putut asculta live în Piaţa Operei, de Revelion. Timişorenii si-au ales dintre cântăreţii sau formatiile cunoscute cu cine vor să treacă în noul an, Primăria Municipiului Timişoara a făcut un sondaj de opinie, în urma căruia votul masiv a fost pentru Cargo. Aproape 10.000 de oameni au participat la eveniment, focul de artificii fiind momentul principal al serii.

În jur de 10.000 de  timişorenii au petrecut în Piaţa Operei Anul Nou. Primăria Timişoara a alocat 150.000 de lei pentru manifestările organizate în centrul oraşului de Revelion. Pe scena amplasată în Piaţa Victoriei au evoluat Cargo, Ackes şi Narcotic Sound, iar la miezul nopţii petrecerea a culminat cu focul de artificii din zona Catedralei Mitropolitane. Cei care s-au aflat luni noaptea în centrul Timişoarei au venit pregătiţi cu sticle de şampanie pentru a putea ciocni un pahar cu cei dragi la miezul nopţii. Iar timişorenii care au avut poftă să mănânce un cozonac secuiesc sau să bea un pahar de vin fiert au apelat la comercianţii de la Târgul de Crăciun, care au ţinut căsuţele deschise până după ora 24:00.

De la evenimentul de Piaţa Operei a lipsit primarul Timişoarei, Nicolae Robu, care a anunţat săptămâna trecută că îşi va petrece Revelionul în afara oraşului. Astfel, viceprimarul Dan Diaconu a transmis mesajul edilului timişorenilor, care a fost postat în urmă cu câteva zile pe Facebook si siteul primariei.

Valentin Handro

GALERIE FOTO:

yim Timisoara a trecut in 2013 pe muzica lui Cargo prin a 5 a dimensiune. Galerie foto gmail Timisoara a trecut in 2013 pe muzica lui Cargo prin a 5 a dimensiune. Galerie foto bookmark Timisoara a trecut in 2013 pe muzica lui Cargo prin a 5 a dimensiune. Galerie foto delicious Timisoara a trecut in 2013 pe muzica lui Cargo prin a 5 a dimensiune. Galerie foto digg Timisoara a trecut in 2013 pe muzica lui Cargo prin a 5 a dimensiune. Galerie foto myspace Timisoara a trecut in 2013 pe muzica lui Cargo prin a 5 a dimensiune. Galerie foto share save 120 16 Timisoara a trecut in 2013 pe muzica lui Cargo prin a 5 a dimensiune. Galerie foto

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National