Planifica-ti nunta intr-o zi: de la scenariu la o poveste de succes pentru casa de piatra. Galerie foto

DSCF3483 (Medium)

Cel mai renumit targ de nunta din zona de Vest a tarii, cu o traditie de peste opt ani, si-a deschis portile cu a 16-a editie sub denumirea “Planifica-ti nunta intr-o zi!”.  La fel ca in fiecare an, incepand din 2003, Dalisis te invita sa intri in atmosfera pregatirilor de nunta.  Aproape 100 de expozanti s-au pregatit sa te intampine cu oferte inedite, care iti vor transforma ziua cea mare intr-una de basm. Cu totii te asteapta intre 4 si 6 ianuarie, la Casa Tineretului. Daca ai nevoie de ajutorul unui profesionist, la targ vei gasi firme care au stat in spatele celor mai elegante nunti organizate vreodata.

Meniul pentru ziua cea mare il poti alege tot la Targul organizat de Dalisis, cand reprezentantii celor mai cunoscute restaurante si hoteluri din Timisoara vin sa iti prezinte meniuri traditionale si nonconformiste, asa incat sa ai de unde alege combinatiile care ii incante pe nuntasii tai. Nu lipsesc nici cofetariile, care isi vor etala cele mai delicioase si spectaculoase torturi de nunta. Iar tot la targ gasesti si barman care vor pregati cocktailuri ametitoare pentru tine si invitatii tai.

Pentru ca aranjamentele florale nu au cum sa lipseasca intr-o asemenea zi, la targul organizat la Casa Tineretului in acest weekend ii gasesti si pe cei care stiu toate secretele universului florilor. Te vor ajuta sa alegi culori speciale, care sa transforme sala in care va avea loc petrecerea in una de mare fast.

Iar daca vrei o petrecere cu adevarat spectaculoasa, gasesti la targ si firme specializate in organizarea unor jocuri de artificii care vor face din noaptea nuntii tale una de neuitat.

Daca dupa ce, in doar cateva ore, ati gasit rochia de mireasa, costumul de mire, pantofii, modelul de invitatii, restaurantul, muzica, decoratiunile, salonul de infrumusetare, fotograful si cameramanul care sa va asigure o zi de basm, vreti sa va alegeti si destinatia pentru luna de miere, firme de turism va asteapta la targul de nunti cu oferte pentru cea mai frumoasa vacanta a voastra, ca sot si sotie. In acest maraton al organizarii de nunti, iti poti gasi tot intr-o singura zi, si cea mai buna destinatie pentru luna de miere.

Imagineaza-ti ziua nuntii tale la Targul de Nunta 2013! Pentru a beneficia de cele mai bune oferte din partea furnizorilor de servicii și produse pentru nuntă este necesară o vizită la târgurile de nunta dedicate viitorilor miri. Profita de  ofertele promotionale din cadrul targului si nu pierde prima expunere a colectiilor pentru rochii de mireasa! Orarul de vizitare va fi vineri, 4 ianuarie, între orele 14 – 20, sâmbătă, 5 ianuarie între orele 10 – 20 şi duminică, 6 ianuarie, între orele 10 – 18. Preţul unui billet de intrare este de 5 lei.

 

Valentin Handro

GALERIE FOTO:

yim Planifica ti nunta intr o zi: de la scenariu la o poveste de succes pentru casa de piatra. Galerie fotogmail Planifica ti nunta intr o zi: de la scenariu la o poveste de succes pentru casa de piatra. Galerie fotobookmark Planifica ti nunta intr o zi: de la scenariu la o poveste de succes pentru casa de piatra. Galerie fotodelicious Planifica ti nunta intr o zi: de la scenariu la o poveste de succes pentru casa de piatra. Galerie fotodigg Planifica ti nunta intr o zi: de la scenariu la o poveste de succes pentru casa de piatra. Galerie fotomyspace Planifica ti nunta intr o zi: de la scenariu la o poveste de succes pentru casa de piatra. Galerie fotoshare save 120 16 Planifica ti nunta intr o zi: de la scenariu la o poveste de succes pentru casa de piatra. Galerie foto

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National