Gossip Girl in Timisoara, inflatie de barfe: tineri sunt dezbracati de secrete

61249962

Viata privata a tinerilor din Timisoara este amenintata de… o pagina pe Facebook. O persoană anonimă intitulata  “Barfitoarea Timisoarei” promite ca va face publice cele mai picante detalii despre acestia chiar pe pagina retelei de socializare. Pentru a fi la curent cu “noutatile”, sute de timisoreni s-au abonat imediat la postari. Astfel, in numai doua zile, pagina de pe Facebook a strans aproape 1.500 de like-uri, numele dar şi acţiuniile fiind inspirate, in mod clar, de către serialul american „Gossip Girl”. “Barfitoarea” a zguduit spiritele printre utilizatorii timisoreni ai Facebook pentru o zi.

“Barfitoarea Timisoarei” spune ca informatiile pe care le posteaza pe reteaua de socializare sunt in mare parte adevarate. Ea ii indeamna pe “subiectii barfelor” sa isi indrepte criticile sau nemultumirile spre persoanele din jurul lor si nu spre ea.

Majoritatea barfelor trimise sunt adevarate si, probabil, sunt chestii personale pe care numai persoanele apropiate voua le stiu, asta inseamna ca cineva va tradeaza. Ati putea sa il luati ca pe un lucru pozitiv, care va poate deschide ochii , va ajuta sa nu aveti incredere in orice”, scrie cea care administreaza pagina de pe Facebook.

Ea posta barfe despre adolescenţi din Timişoara,mai întâi pe Tumblr.com, dar avand contul inchis din cauza numeroaselor raportări, a ales mai apoi interfaţa Blogspot.com pentru al folosi pentru postarea „celor mai noi barfe”, ne mai punand la socoteală succesul nebun care l-a avut pe Facebook, succes care a şi consacrat-o. Ponturile sunt trimise pe mail,chiar de către persoane apropiate ‘’victimelor’’, persoane care vor răzbunare şi umilire publică, spune ‘’ea’’.

Cu siguranta este ceva in neregula cu aceast user pe facebook.  A agitat mult spiritele printre tineri in ultimul timp, am modele iritate de afirmatiile ei. Rog organele abilitate sa isi faca datoria si sa verifice situatia.”,  a declarat Bogdan Pătruică, managerul de la PTK Models din Timisoara.

Totul a început ca o glumă, dar a luat o amploare neaşteptată, vestea ei răspândindu-se ca o molimă în rândul utilizatorilor de pe Facebook care sunt cu toţii revoltaţi. Bineînţeles, ca în orice dezbatere, există pro şi contra. Valurile de comentarii ale celor care o ameninta pe “Barfitoarea Timisoarei” sunt greu de reprodus in acest articol.

Ba mai mult, a devenit un curent. Bârfitoarea originală a eliminat blogul de la gossipgirl-timisoara.blogspot.com şi pagina de facebook nu a fost disponibila în cursul dimineţii de 9 ianuarie, dar chiar si aşa, oraşul nu a dus lipsă de barfe, deoarece a fost creată o alta pagină care se intitula „Bârfitoarea-Timişoarei”,singura diferenţă constând în cratima dintre cuvinte, ţinând astfel loc paginii originale.

Singura diferenţă consta în faptul că această „bârfitoarea” afirma că postează aşa-zisele bârfe exclusiv pe pagina de Facebook. S-a bucurat şi ea de un succes comparabil stângând în jur de 400 de like-uri în câteva ore. Pagina avea să „trăiasca” in prim plan câteva ore, pierzandu-si locul de pe scena ulterior,după reapariţia în schemă a vechii „bârfitoare”.
Jocul nu a tinut asa mult, si-a facut reaparitia personajul misterios cu numele de „Barfitoarea Timişoarei” in lumea social media din zonă, care, din câte se pare nu mai continua ceea ce a început pe blog, ci doar in reteaua de socializare. A reaparut pe

Facebook  astazi dupa ora pranzului  precizand intr-o postare urmatoarele:
“Guys,Barfitoarea nu si-a sters contul, a fost blocat. Se pare ca cineva chiar nu ma mai vrea in preajma,ce pacat.”
XOXO,
Valentin Handro
yim Gossip Girl in Timisoara, inflatie de barfe: tineri sunt dezbracati de secrete gmail Gossip Girl in Timisoara, inflatie de barfe: tineri sunt dezbracati de secrete bookmark Gossip Girl in Timisoara, inflatie de barfe: tineri sunt dezbracati de secrete delicious Gossip Girl in Timisoara, inflatie de barfe: tineri sunt dezbracati de secrete digg Gossip Girl in Timisoara, inflatie de barfe: tineri sunt dezbracati de secrete myspace Gossip Girl in Timisoara, inflatie de barfe: tineri sunt dezbracati de secrete share save 120 16 Gossip Girl in Timisoara, inflatie de barfe: tineri sunt dezbracati de secrete

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National